Nalezeno receptů: 2
Zobrazení
  • Šodó

    Šodó se používá k polévání rýžových či moučných dezertů, můžeme do něj přidat pár kapek rumu.

    45 min | polevy | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    2,9
    732 hlasujících
  • Ganache - francouzská čokoládová poleva

    Praktický recept na výbornou kvalitní čokoládovou polevu, která je vhodná pro všechny zákusky a dorty.

    10 min | polevy | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    2,5
    11 hlasujících
Nalezeno receptů: 2

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept