Nalezeno receptů: 21
|< << 12 >> >|
Zobrazení
  • Rýžový džuveč

    Rýžový džuveč

    Rychlá a jednoduchá pochoutka. Klidně pro celou rodinu.

    1 hod | hlavní chod | slovinská kuchyně | vařili 2 lidé
    3,1
    117 hlasujících
  • Prekmurský guláš

    Prekmurský guláš

    Jeden recept speciálně pro ty, kteří holdují gulášům v jakékoliv podobě. Tentokrát se hovězí maso dusí spolu s kořením a brambory, takže není třeba připravovat přílohu.

    45 min | hlavní chod | slovinská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    1698 hlasujících
  • Ričet - kroupy se zeleninou

    Ričet - kroupy se zeleninou

    Slovinská národní pochoutka.

    1 hod | polévka | slovinská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    24 hlasujících
  • Jogurtové koblihy s vanilkovou náplní

    Recept na rychlé a velmi chutné malé koblihy.

    45 min | chuťovka | slovinská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    5
    4 hlasujících
  • Fazole po prlešku

    Zapečené fazole se škvarkami a zakysanou smetanou.

    30 min | hlavní chod | slovinská kuchyně | vegetariánský recept
    2,9
    1413 hlasujících
  • Idrijské taštičky

    Taštičky s bramborovou náplní.

    30 min | hlavní chod | slovinská kuchyně | vegetariánský recept
    2,9
    1253 hlasujících
  • Kysaná řepa po korutansku

    Recept, jak zužitkovat červenou řepu.

    20 min | hlavní chod | slovinská kuchyně
    2,9
    1028 hlasujících
  • Matevž s uzenými žebírky a kysaným zelím

    Recept na slovinskou uzenou dobrotu.

    30 min | hlavní chod | slovinská kuchyně
    2,9
    1035 hlasujících
  • Mavta

    Jižanská specialita. Recept na pokrm z fazolí, brambor, zelí a vepřového.

    1 hod | hlavní chod | slovinská kuchyně
    2,9
    1163 hlasujících
  • Ričet

    Recept na fazole se zeleninou, bramborami a uzeným masem.

    2 h 40 min | hlavní chod | slovinská kuchyně
    2,9
    1003 hlasujících
  • Špikovaný kapr

    Zajímavý recept na kapra plného slaniny a citronové šťávy.

    45 min | hlavní chod | slovinská kuchyně
    2,9
    977 hlasujících
  • Lukarské maso

    Vepřové maso pečené s cibulí a podlévané vínem.

    45 min | hlavní chod | slovinská kuchyně
    2,9
    1208 hlasujících
Nalezeno receptů: 21
|< << 12 >> >|

Píšeme jinde

  • Barevná typologie - jak zvýraznit své přednosti?

    Barevná typologie - jak zvýraznit své přednosti?

    Barevnou typologii využijeme při výběru oblečení, šperků, líčení či při volbě barvy vlasů, zatoužíme-li po změně. Vhodným výběrem doplňků můžeme potlačit své nedostatky a naopak zvýraznit přednosti.

  • Jak se bránit vysokým nákladům za léky?

    Jak se bránit vysokým nákladům za léky?

    Také se vám často stává, že vyjdete z lékárny s pár krabičkami léků, ale vaše peněženka je o poznání lehčí? Nesete si většinou jen běžné kapky do nosu nebo sirup proti kašli, ale přesto se nestačíte divit, kolik peněz v lékárně necháváte, a částky za stejné léky se vám zdají stále vyšší?




přidat nový recept