nalezeno 6 receptů
5.0 6x
Delší příprava na maso z divočáka. Recept lze užít i pro slavnostní chvíle.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 5x
Recept s delší přípravou, ale zvládnou ho i začínající kuchařky.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 5x
Těstoviny se směsí z divočáka a zeleniny. Nenáročný recept na zvěřinovou delikatesu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 23x
Máte-li chuť na zvěřinu, přpravte si třeba tohoto pečeného bažanta.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Nevšední recept na podušeného bažanta.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Výborný recept na zimní dny s delší přípravou kvůli marinování.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena