nalezeno 11 receptů
4.5 109x
Jednoduchý recept na křupavá kachní prsa hotová za 25 minut.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 15x
Recept na francouzskou specialitu.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
5.0 2x
Pečené křepelky s višňovým čatní. Výborný recept.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 37x
Recept na výborný srnčí guláš připravený na červeném víně.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1023x
Zajíc naložený v pivu a pečený se smetanou. Nejlepší s červeným zelím.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z dánské kuchyně kuchyně |
3.1 7x
Nízký obsah tuku (2,5g na 100g masa), vysoký obsah bílkovin (24g na 100g).
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.2 5x
Recept na zapékaná kachní prsa se zeleninou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.8 16x
Chutný recept pocházející až z Francie.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Recept na přípravu zvěřinové teriny se srnčím masem se slaninou, divokými bylinkami a pistáciemi, podávaná s karamelizovanou cibulí, okurkou a domácím chlebem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.8 11x
Recept z maďarské kuchyně na jelení stehno s neobvyklou kombinací červeného vína s borůvkovými povidly, pomerančovou kůrou a hříbky, které vytvoří přímo gurmánský zážitek.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.8 13x
Recept na velmi chutnou zvěřinovou polévku bohatou na výborné suroviny.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena