nalezeno 30 receptů
4.3 97x
Pravá francouzská cibulová polévka pro dvě osoby.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 19 lidí
4.6 38x
Domácí paštika vyrobená z restovaných kachních jater, která je vynikající s čerstvým pečivem.
ČÍST VÍCE35min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.7 14x
Velmi chutná, celkem rychlá a jednoduchá paštika vhodná i pro kuchaře začátečníky. Nejlepší je s čerstvým pečivem, hodí se pro všechny příležitosti.
ČÍST VÍCE60min | Pomazánky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
5.0 7x
Tento recept jsem si dovezl z mých cest po Evropě, kde jsem zavítal i do Francie.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 11x
Recept na jednoduchou a velmi chutnou domácí francouzskou paštiku, kterou podáváme studenou s bílou bagetou a zeleninou.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 798x
Recept na zapečené plátky brambor s kousky rybího masa a špenátem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 57x
Recept na netradiční přípravu rostbífu.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.7 62x
Pikantní francouzské brambory připravené jako dort.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1515x
Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 13x
Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 9x
Maso vcelku dušené se zajímavou kombinací ochucovadel.
ČÍST VÍCE15min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 5x
Francouzský tradiční recept na játrovou pěnu s hruškovým ragú.
ČÍST VÍCE45min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.5 22x
Foie gras jsou kachní játra, která se v tomto podání podávají jako předkrm.
ČÍST VÍCE10min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 7x
Slavnostní paštika na francouzský způsob s koňakem a čerstvým rozmarýnem.
ČÍST VÍCE90min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 18x
Jemně kořeněná játrová paštika s mandlemi a brandy
ČÍST VÍCE75min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.8 9x
Spotřebování zbytku bramborové kaše menšího než 1 porce.
ČÍST VÍCEPolévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.8 9x
Pro přípravu tohoto receptu si připravíme kuře den předem, maso bude více šťavnaté a chutné, pokud ho necháme pomalu vychladnout ve vývaru.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.5 8x
Velice jednoduchý recept na zapečené kotletky. Tento snadný recept zvládne i začátečník.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.7 9x
Chutě i barvy z jednoho hrnce.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 125x
Pracnější postup, ale výborné jídlo z 1 hrnce.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena