Nalezeno receptů: 16
|< << 12 >> >|
Zobrazení
  • Francouzská cibulová polévka

    Francouzská cibulová polévka

    Pravá francouzská cibulová polévka pro dvě osoby.

    30 min | polévka | francouzská kuchyně | vařilo 19 lidí
    4,3
    92 hlasujících
  • Francouzské brambory s cuketou a sýrem

    Tento recept jsem si dovezl z mých cest po Evropě, kde jsem zavítal i do Francie.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 3 lidé
    5
    6 hlasujících
  • Hovězí rostbíf po francouzsku

    Hovězí rostbíf po francouzsku

    Recept na netradiční přípravu rostbífu.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,5
    53 hlasujících
  • Hovězí maso dušené na víně

    Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.

    2 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    1514 hlasujících
  • Bretaňská gulášovka

    Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.

    1 hod | polévka | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,7
    13 hlasujících
  • Bramborový dort

    Bramborový dort

    Pikantní francouzské brambory připravené jako dort.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,7
    61 hlasujících
  • Vepřové na vikingský způsob

    Maso vcelku dušené se zajímavou kombinací ochucovadel.

    15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,6
    9 hlasujících
  • Alsaské zelí

    Pracnější postup, ale výborné jídlo z 1 hrnce.

    1 h 15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    125 hlasujících
  • Šampaňský hrnec

    Chutě i barvy z jednoho hrnce.

    2 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,7
    9 hlasujících
  • Kotlety po francouzsku

    Velice jednoduchý recept na zapečené kotletky. Tento snadný recept zvládne i začátečník.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,5
    8 hlasujících
  • Kuřecí frikasé s rýží

    Pro přípravu tohoto receptu si připravíme kuře den předem, maso bude více šťavnaté a chutné, pokud ho necháme pomalu vychladnout ve vývaru.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,8
    8 hlasujících
  • Polévka z bramborové kaše

    Spotřebování zbytku bramborové kaše menšího než 1 porce.

    polévka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    3,6
    8 hlasujících
Nalezeno receptů: 16
|< << 12 >> >|

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept