Nalezeno receptů: 3
Zobrazení
  • Jehněčí kýta pomalu pečená

    Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 8 lidí
    4,6
    74 hlasujících
  • Jehněčí kotlety s omáčkou

    Jemná francouzská dobrůtka. Recept na dušené a pečené jehněčí kotlety ve víně a provensálském koření.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,1
    174 hlasujících
  • Jehněčí s mátovým máslem a kaší

    Jehněčí s mátovým máslem a kaší

    Plátky jehněčí kýty na grilu dochucené máslem a bylinkami.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,4
    13 hlasujících
Nalezeno receptů: 3

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept