Nalezeno receptů: 14
|< << 12 >> >|
Zobrazení
  • Máslové řízky se sýrem

    Máslové řízky se sýrem

    Francouzské řízky z mletého masa v trojobalu. Recept na řízky plněné sýrem.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 3 lidé
    4,3
    40 hlasujících
  • Těstoviny po lotrinsku

    Těstoviny po lotrinsku

    Recept na těstoviny s vůní Francie.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 3 lidé
    4,3
    11 hlasujících
  • Dánské kuličky

    Recept na mleté maso s bylinkami.

    15 min | hlavní chod | dánská kuchyně | vařili 2 lidé
    5
    8 hlasujících
  • Ukrytý hermelín

    Ukrytý hermelín

    Recept na "karbanátky" z mletého masa plněné hermelínem.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    24 hlasujících
  • Lotrinské špagety

    Recept na těstoviny zapečené s mletým masem a kořením, které jsou zjemněné kysanou smetanou.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    827 hlasujících
  • Pařížské sekané biftečky

    Moc dobrý recept z mletého masa. Obalované biftečky v těstíčku.

    25 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    63 hlasujících
  • Dijonský koláč

    Dijonský koláč

    Jednoduchý slaný a mírně pikantní koláč z listového těsta.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,8
    12 hlasujících
  • D´Artagnanův kotlík

    Recept pochází z Gaskoňska. Tamější hospodyně prý rády vytvářejí vlastní variace různých hrnců a rendlíků, základem je vždy dušená masová směs se zeleninou.

    2 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,5
    13 hlasujících
  • Francouzské masové kuličky

    Výborné masové kuličky v listovém těstě! Recept na jedinečnou chuťovku nebo překrm z mletého masa.

    20 min | chuťovka | francouzská kuchyně
    4,3
    6 hlasujících
  • Zapečené zelí s hovězím masem - Casserle

    Recept na výborné jídlo z francouzské kuchyně.

    1 h 15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    5
    2 hlasujících
  • Terina z vepřového a kuřecího masa pečená v Bain Marie

    Terina z vepřového a kuřecího masa pečená v Bain Marie

    Recept na chutnou kombinaci mletého vepřového masa a masa z kuřecích prsou upečenou jako terina v Bain Marie, která je velkou pochoutkou.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    1,8
    15 hlasujících
  • Křepelky nadívané foie gras

    Recept na pečené křepelky nadívané chutně okořeněnou směsi foie gras s malými kousky limetky a obalené v plátcích slaniny.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,3
    6 hlasujících
Nalezeno receptů: 14
|< << 12 >> >|

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept