Nalezeno receptů: 30
|< << 123 >> >|
Zobrazení
  • Bylinkové máslo

    Bylinkové máslo

    Velice jednoduchý recept na bylinkové máslo, které dá vašim jídlům jiný rozměr. Máslo můžete použít na maso stejně jako na přílohy. Do másla můžete kromě bylinek přidat chilli papričky nebo cokoliv jiného.

    20 min | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 2 lidé
    3,1
    390 hlasujících
  • Gratinované brambory

    Gratinované brambory

    Jednoduchý recept na vynikající zapékané brambory ve smetanové omáčce a se sýrovou krustou.

    1 hod | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 9 lidí
    3,4
    199 hlasujících
  • Raifort fumé ala Richard Novák

    Raifort fumé ala Richard Novák

    Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,3
    133 hlasujících
  • Domácí nudle do polévky ala Fritate

    Domácí nudle do polévky ala Fritate

    Rychlá a chutnější náhrada za kupované nudle do polévky (vývaru).

    20 min | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 3 lidé
    4,7
    15 hlasujících
  • Výborné gratinované brambory

    Dobré a hlavně lehké jídlo. Tyto brambory můžeme podávat s masem jako přílohu, ale klidně i jako hlavní jídlo jen se salátem.

    2 hod | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 3 lidé
    5
    6 hlasujících
  • Francouzský mrkvový salát

    Výborný a snadno dostupný salát v létě i v zimě, je vhodný též jako příloha.

    15 min | salát | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 2 lidé
    4
    8 hlasujících
  • Dánské bramborové kuličky

    Recept na sýrové krokety s muškátovým květem.

    45 min | příloha | dánská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    3
    6 hlasujících
  • Zapečená bageta ala France

    Recept na zajímavou přílohu k salátům či grilovanému jídlu. Jednoduchá příprava.

    35 min | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    5
    9 hlasujících
  • Bramborové duchessky

    Brambory se hodí skoro ke všemu a můžeme je připravit na tisíce způsobů. V tomto receptu je zapečeme v troubě.

    1 hod | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    4,8
    18 hlasujících
  • Francouzský tvarohový chléb

    Francouzský tvarohový chléb

    Chléb s tvarohem vhodný ke konzumaci s bylinkovým máslem nebo jemnými tavenými sýry.

    35 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    4,1
    9 hlasujících
  • Kapustičky na slanině

    Kapustičky na slanině

    Recept na přílohové kapustičky s úžasnou chutí a vůní.

    20 min | příloha | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,5
    8 hlasujících
  • Králičí stehna na tymiánu a rozmarýnu v máslovo-vínové omáčce

    Králičí stehna na tymiánu a rozmarýnu v máslovo-vínové omáčce

    Osvědčený recept na velmi chutně a jednoduše upravené králičí maso.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,8
    18 hlasujících
Nalezeno receptů: 30
|< << 123 >> >|

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept