nalezeno 17 receptů
4.5 109x
Jednoduchý recept na křupavá kachní prsa hotová za 25 minut.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 15x
Recept na francouzskou specialitu.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
5.0 2x
Pečené křepelky s višňovým čatní. Výborný recept.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 13x
Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 73x
Jednoduchá a rychlá zeleninová pochoutka. Recept na přílohu k hlavnímu jídlu.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Recept na přípravu zvěřinové teriny se srnčím masem se slaninou, divokými bylinkami a pistáciemi, podávaná s karamelizovanou cibulí, okurkou a domácím chlebem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.8 4x
Trochu náročnější recept na přípravu. O to skvělejší je výsledek.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.1 10x
Rychlý zeleninový salát, který můžeme podávat teplý i studený.
ČÍST VÍCE20min | Saláty | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.3 12x
Recept, který využijeme při každé příležitosti.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.5 11x
Tento recept má mnoho variant, které se liší druhem fazolí i jinými ingrediencemi. Já používám tento.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.3 23x
Bílé fazole zapečené s vepřovým kolenem, kuřetem a klobásou, ochucené česnekem a tymiánem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Recept na opravdu sytou polévku ze spousty zeleniny. Nejlépe chutná s opečenou bagetkou a bylinkami.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 2x
Recept na hrášek upravený na francouzský způsob - pomalu dušený na salátových listech.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 1023x
Zajíc naložený v pivu a pečený se smetanou. Nejlepší s červeným zelím.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z dánské kuchyně kuchyně |
3.1 7x
Nízký obsah tuku (2,5g na 100g masa), vysoký obsah bílkovin (24g na 100g).
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.2 5x
Recept na zapékaná kachní prsa se zeleninou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.8 16x
Chutný recept pocházející až z Francie.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena