Nalezeno receptů: 49
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Pstruh na másle

    Pstruh na másle

    Velice jednoduchý recept na skvělého pstruha. Lahodný pstruh z našeho potoka.

    30 min | hlavní chod | dánská kuchyně | vařilo 12 lidí
    3,4
    297 hlasujících
  • Krevety s vanilkovou máslovou omáčkou

    Předkrm inspirovaný geniální lucemburskou kuchařkou Lea Linster. Recept je pro 4 osoby jako součást slavnostního menu o více chodech.

    15 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,6
    20 hlasujících
  • Omeleta s tuňákem

    Vaječná omeleta, kterou si obohatíme zdravým tuňákem.

    20 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    1427 hlasujících
  • Treska se špenátem

    Rybka podušená na bílém víně, zapečená se špenátem a sýrem. Brambory budou ideální přílohou.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    670 hlasujících
  • Losos na křupavé zelenině

    Plátky jemného lososa, pečeného na křupavé zelenině a zalité smetanou. Krom pečiva je vhodná i rýže nebo brambory.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    681 hlasujících
  • Tuňák s rýží

    Velice ddobré a také dietní jídlo, které vás nebude stát ani tolik peněz!!

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    813 hlasujících
  • Pstruh po mlynářsku

    Pstruh po mlynářsku

    Mlynářka posypala pstruha moukou a byl tu tento vynikající a jednoduchý recept. Nové brambory budou nejlepší dopněk.

    35 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    688 hlasujících
  • Francouzský krabí salát

    Pikantní salát z krabích tyčinek. Luxusní záležitost s čerstvě upečenými bagetkami. Množství ingrediencí je orientační. Záleží na chuti každého z nás.

    30 min | salát | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,1
    345 hlasujících
  • Provensálská bezvousá treska

    Treska připravená dietně, avšak velice chutně.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,1
    119 hlasujících
  • Losos s ananasovou omáčkou

    Losos s ananasovou omáčkou

    Recepty s rybou jen výjimečně obsahují omáčku. Tento je ještě více netradiční tím, že je s omáčkou ovocnou.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4
    9 hlasujících
  • Losos na roštu s rozmarýnovými bramborami

    Losos na roštu s rozmarýnovými bramborami

    Losos a brambory dochucené bylinkami.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,8
    12 hlasujících
  • Steak z mořského lososa s fazolkami

    Steak z mořského lososa s fazolkami

    Steak z mořského lososa se smetanovými fazolkami, které ochucujeme čerstvým koprem, podáváme s vařeným bramborem.

    35 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,8
    20 hlasujících
Nalezeno receptů: 49
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept