nalezeno 41 receptů
4.3 70x
Pravé čevapčiči bychom měli připravit ze tří druhů mletého masa. Ale nezoufejte, pokud vám chybí skopové. Šišky z mletého masa trochu ošidíte a připravit je můžete jen z vepřového a hovězího.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 17 lidí
4.7 78x
Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.4 14x
Pečenou jehněčí kýtu se smetanovou omáčkou připravíme bez větších potíží.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 892x
Jehněčí je měkké mladé maso. V kombinaci s majoránkou je vynikající. Nic nezkazíme, když na majoránce připravíme i skopové.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.6 40x
Snadný a rychlý recept na pikantní masovou placku z jehněčího masa s dušeným zeleným hráškem. Pokrm můžeme podávat i jako hlavní chod při velikonočních svátcích.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.0 4x
Skopový vývar s kukuřicí je vynikající jako polévka před hlavním chodem. Snadný recept na vydatný vývar.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.4 5x
Recept na jednoduchý a rychlý oběd z vepřových nebo skopových žebírek.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 6x
Recept na trochu pálivý guláš, který chutná s chlebem i s knedlíkem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.8 5x
Recept na skopové dušené v rajčatech.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 595x
Proč si nepřipravit guláš také z jehněčího masa? Chutí je stejně dobrý jako ten hovězí.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 862x
K jaru a k Velikonocům patří jehněčí maso! Tady máme jeden recept na marinované jehněčí s křupavými brambory.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 602x
Zapečená skopová žebírka mezi bramborami a cibulí. Množství zeleniny a koření nechávám na vás a vaší individuální chuti.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 117x
Jednoduchý a chutný oběd. Množství masa závisí na počtu strávníků.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 462x
Čtyři porce jehněčího masíčka s omáčkou a bramborem.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 706x
Jehněčí hrudí plněné špenátovou směsí a připravené jako roláda. Vhodné podávat s bramborami.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 684x
Jemné jehněčí maso obalené v orestovaném chlebu s bylinkami a sýrem. Zapékáme s bramborem a houbami.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 626x
Jehněčí pomleté maso dusíme společně s protlakem a kořením. Podáváme se suchou rýží.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 700x
Jemné jehněčí masíčko zpečené se zelenými fazolkami a kysanou smetanou, kterou ochutíme solí a pepřem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 885x
Jemné jehněčí maso podáváme s dušeným kysaným zelím a papájou, nejlepší kombinací k jehněčímu jsou brambory.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1024x
Recept na lahodné maso plněné směsí z klobásky.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena