nalezeno 12 receptů
4.6 38x
Domácí paštika vyrobená z restovaných kachních jater, která je vynikající s čerstvým pečivem.
ČÍST VÍCE35min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.7 14x
Velmi chutná, celkem rychlá a jednoduchá paštika vhodná i pro kuchaře začátečníky. Nejlepší je s čerstvým pečivem, hodí se pro všechny příležitosti.
ČÍST VÍCE60min | Pomazánky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 11x
Recept na jednoduchou a velmi chutnou domácí francouzskou paštiku, kterou podáváme studenou s bílou bagetou a zeleninou.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
5.0 5x
Francouzský tradiční recept na játrovou pěnu s hruškovým ragú.
ČÍST VÍCE45min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.5 22x
Foie gras jsou kachní játra, která se v tomto podání podávají jako předkrm.
ČÍST VÍCE10min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 7x
Slavnostní paštika na francouzský způsob s koňakem a čerstvým rozmarýnem.
ČÍST VÍCE90min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 18x
Jemně kořeněná játrová paštika s mandlemi a brandy
ČÍST VÍCE75min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.1 10x
Dosti pracný recept na delikatesu, který ocení hlavně milovníci domácích paštik.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.9 7x
Velice jemná a laciná játrová paštika výrazné játrové chutě, vyrobená zastudena s minima surovin.
ČÍST VÍCE30min | Pomazánky | Recepty ze skotské kuchyně kuchyně |
5.0 5x
Nenáročný recept na chutný předkrm podávaný ve francouzských restauracích.
ČÍST VÍCE25min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.8 22x
Rychlý recept na chutnou delikatesu pro návštěvy a slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.1 18x
Recept na lahodnou kořeněnou paštiku z kuřecích jater, které se marinují, vloží do formy vystlané uzenou slaninou a upečou se v Bain Marie, po vychladnutí se zatíží a vylisují v chladu.
ČÍST VÍCE160min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena