Nalezeno receptů: 12
Zobrazení
  • Domácí paštika z kachních jater

    Domácí paštika vyrobená z restovaných kachních jater, která je vynikající s čerstvým pečivem.

    35 min | chuťovka | francouzská kuchyně | vařili 4 lidé
    4,9
    31 hlasujících
  • Paštika z drůbežích jater s bylinkami

    Velmi chutná, celkem rychlá a jednoduchá paštika vhodná i pro kuchaře začátečníky. Nejlepší je s čerstvým pečivem, hodí se pro všechny příležitosti.

    1 hod | pomazánka | francouzská kuchyně | vařili 3 lidé
    5
    11 hlasujících
  • Paštika z kachních jater a bůčku

    Recept na jednoduchou a velmi chutnou domácí francouzskou paštiku, kterou podáváme studenou s bílou bagetou a zeleninou.

    2 h 30 min | chuťovka | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,6
    10 hlasujících
  • Husí játra s hruškami

    Francouzský tradiční recept na játrovou pěnu s hruškovým ragú.

    45 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    5
    5 hlasujících
  • Foie gras

    Foie gras jsou kachní játra, která se v tomto podání podávají jako předkrm.

    10 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,3
    19 hlasujících
  • Paštika z vepřových jater s koňakem

    Slavnostní paštika na francouzský způsob s koňakem a čerstvým rozmarýnem.

    1 h 30 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    6 hlasujících
  • Jemná játrová paštika

    Jemně kořeněná játrová paštika s mandlemi a brandy

    1 h 15 min | předkrm | francouzská kuchyně
    4,1
    18 hlasujících
  • Kachní paštika

    Dosti pracný recept na delikatesu, který ocení hlavně milovníci domácích paštik.

    1 h 30 min | chuťovka | francouzská kuchyně
    4,1
    10 hlasujících
  • Skotská játrová nepečená paštika

    Velice jemná a laciná játrová paštika výrazné játrové chutě, vyrobená zastudena s minima surovin.

    30 min | pomazánka | skotská kuchyně
    3,9
    7 hlasujících
  • Kuřecí játra na cibuli, jablku a víně

    Nenáročný recept na chutný předkrm podávaný ve francouzských restauracích.

    25 min | předkrm | francouzská kuchyně
    5
    4 hlasujících
  • Kuřecí játra na víně se zkaramelizovanou cibulí

    Kuřecí játra na víně se zkaramelizovanou cibulí

    Rychlý recept na chutnou delikatesu pro návštěvy a slavnostní příležitosti.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    22 hlasujících
  • Lahůdková paštika z kuřecích jater pečená ve vodní lázni

    Lahůdková paštika z kuřecích jater pečená ve vodní lázni

    Recept na lahodnou kořeněnou paštiku z kuřecích jater, které se marinují, vloží do formy vystlané uzenou slaninou a upečou se v Bain Marie, po vychladnutí se zatíží a vylisují v chladu.

    2 h 40 min | chuťovka | francouzská kuchyně
    1,9
    14 hlasujících
Nalezeno receptů: 12

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept