Nalezeno receptů: 115
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Losos s ananasovou omáčkou

    Losos s ananasovou omáčkou

    Recepty s rybou jen výjimečně obsahují omáčku. Tento je ještě více netradiční tím, že je s omáčkou ovocnou.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4
    9 hlasujících
  • Vepřové s ananasem

    Recept na vepřové plátky s ananasem a smetanovou omáčkou.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    930 hlasujících
  • Raifort fumé ala Richard Novák

    Raifort fumé ala Richard Novák

    Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,3
    133 hlasujících
  • Krupicové flameri s jahodami

    Krupicové flameri s jahodami

    Krupicový dezert s jahodovou omáčkou.

    30 min | dezert | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 3 lidé
    4,3
    12 hlasujících
  • Křepelky s višněmi

    Křepelky s višněmi

    Pečené křepelky s višňovým čatní. Výborný recept.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    5
    1 hlasujících
  • Javorové palačinky

    Recept na kakaovo-javorové palačinky přelité teplou třešňovou omáčkou.

    35 min | dezert | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    4,6
    9 hlasujících
  • Mandlové palačinky s ovocem

    Pro slavnostní chvíle si připravíme dezert plněný višněmi, přelitý teplou višňovou omáčkou a ozdobený šlehačkou

    35 min | dezert | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    4,2
    6 hlasujících
  • Antilopí steak s hruškou a koriandrem

    Nízký obsah tuku (2,5g na 100g masa), vysoký obsah bílkovin (24g na 100g).

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,1
    7 hlasujících
  • Kachní paštika

    Dosti pracný recept na delikatesu, který ocení hlavně milovníci domácích paštik.

    1 h 30 min | chuťovka | francouzská kuchyně
    4,1
    10 hlasujících
  • Kuřecí játra na cibuli, jablku a víně

    Nenáročný recept na chutný předkrm podávaný ve francouzských restauracích.

    25 min | předkrm | francouzská kuchyně
    5
    4 hlasujících
  • Jablkovo-hruškový salát s jogurtovo-nivovým krémem a špenátem

    Jablkovo-hruškový salát s jogurtovo-nivovým krémem a špenátem

    Recept na velmi chutný a osvěžující salát francouzské kuchyně, který výborně chutná s pečivem jako salát, předkrm, dezert a také jako lehký oběd či večeře.

    20 min | salát | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    2,8
    20 hlasujících
  • Bešamelová omáčka

    Základní omáčka, která se vám bude hodit ke spoustě pokrmů. A také se dá velice rychle změnit v jinou omáčku.

    25 min | omáčka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 8 lidí
    2,9
    1757 hlasujících
Nalezeno receptů: 115
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept