Nalezeno receptů: 222
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Raifort fumé ala Richard Novák

    Raifort fumé ala Richard Novák

    Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,3
    134 hlasujících
  • Křepelky s višněmi

    Křepelky s višněmi

    Pečené křepelky s višňovým čatní. Výborný recept.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    5
    1 hlasujících
  • Králičí stehna na tymiánu a rozmarýnu v máslovo-vínové omáčce

    Králičí stehna na tymiánu a rozmarýnu v máslovo-vínové omáčce

    Osvědčený recept na velmi chutně a jednoduše upravené králičí maso.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,8
    18 hlasujících
  • Antilopí steak s hruškou a koriandrem

    Nízký obsah tuku (2,5g na 100g masa), vysoký obsah bílkovin (24g na 100g).

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,1
    7 hlasujících
  • Krůtí prsa po lyonsku

    Recept na slavnostní hlavní chod z kuřecího masa.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    5
    2 hlasujících
  • Mušle Mariniére

    Recept na mušle s kořenovou zeleninou a smetanou - nejoblíbenější příprava mušlí ve Francii.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,7
    3 hlasujících
  • Plněná roláda z kuřecích prsou s máslovo-citronovou omáčkou

    Plněná roláda z kuřecích prsou s máslovo-citronovou omáčkou

    Velmi chutná plněná kuřecí roláda s výraznou náplní a s osvěžující kořeněnou máslovo-citronovou omáčkou. Recept z francouzské kuchyně.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,7
    21 hlasujících
  • Frikasé z krůtích prsou, zeleniny a žampionů

    Frikasé z krůtích prsou, zeleniny a žampionů

    Recept na velmi chutné jídlo z krůtích prsou v husté krémové smetanové omáčce se zeleninou a žampiony.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    24 hlasujících
  • Kuřecí prsa na žampionech ve vínovo-smetanové omáčce s estragonem

    Kuřecí prsa na žampionech ve vínovo-smetanové omáčce s estragonem

    Rychlý recept francouzské kuchyně na kuřecí prsa na žampionech v lahodné vínovo-smetanové omáčce s estragonem.

    35 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    27 hlasujících
  • Burgundská hovězí líčka

    Burgundská hovězí líčka

    Recept na starodávné a tradiční jídlo francouzské kuchyně, které je oblíbené i dnes, připravuje se na červeném víně s perlovými cibulkami a žampiony. Jídlo je chutné a velmi syté.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    53 hlasujících
  • Kuřecí stehna ve vínovo-smetanové omáčce s žampiony

    Kuřecí stehna ve vínovo-smetanové omáčce s žampiony

    Recept na velmi chutná a šťavnatá kuřecí stehna v jemné vínovo-smetanové omáčce s plátky žampionů.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    18 hlasujících
  • Omáčka Vinaigrette

    Recept na bylinkovou omáčku pocházející z francouzské kuchyně. Hodí se k vařené zelenině a na saláty.

    20 min | omáčka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    3
    4 hlasujících
Nalezeno receptů: 222
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora (reveň kadeřavá) pochází z Číny a dorůstá výšky okolo dvou metrů. V kuchyni využíváme řapíky jejích listů, které oloupeme a uchováváme nakrájené na centimetrové špalíky. Vždy je konzumujeme jen tepelně upravené. Rebarborové řapíky obsahují pro zdraví přínosnou kyselinu listovou, jablečnou a citronovou.

  • Sekundární neplodnost

    Sekundární neplodnost

    Dlouhodobá a zdánlivě marná snaha o druhé dítě není nijak vzácným či ojedinělým jevem. Máte už jedno dítě, jste rodina, užíváte si ve třech všech svých radostí i starostí, ale po nějaké době se znovu oddáte přetrvávající touze po dalším přírůstku do rodiny.




přidat nový recept