Nalezeno receptů: 75
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Kapoun na víně

    Tento recept pochází z Francie, kde má jeho příprava mnohaletou tradici. Ochutnejte.

    1 h 15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,5
    10 hlasujících
  • Kachní paštika

    Dosti pracný recept na delikatesu, který ocení hlavně milovníci domácích paštik.

    1 h 30 min | chuťovka | francouzská kuchyně
    4,1
    10 hlasujících
  • Krůtí prsa z Avignonu

    Krůtí prsa připravená ve směsi vína a bylinek. Recept na chutný hlavní chod s přílohou podle chuti.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,9
    7 hlasujících
  • Boeuf Bourguignon podle Julie Child

    Klasický recept francouzské kuchyně, který Julie Child dovedla k dokonalosti. Jedná se o hovězí maso pomalu dušené na červeném víně a potom smíchané s osmaženými žampiony a cibulkou perlovkou.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    70 hlasujících
  • Frikasé z krůtích prsou, zeleniny a žampionů

    Frikasé z krůtích prsou, zeleniny a žampionů

    Recept na velmi chutné jídlo z krůtích prsou v husté krémové smetanové omáčce se zeleninou a žampiony.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    24 hlasujících
  • Kuřecí prsa na žampionech ve vínovo-smetanové omáčce s estragonem

    Kuřecí prsa na žampionech ve vínovo-smetanové omáčce s estragonem

    Rychlý recept francouzské kuchyně na kuřecí prsa na žampionech v lahodné vínovo-smetanové omáčce s estragonem.

    35 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    27 hlasujících
  • Burgundská hovězí líčka

    Burgundská hovězí líčka

    Recept na starodávné a tradiční jídlo francouzské kuchyně, které je oblíbené i dnes, připravuje se na červeném víně s perlovými cibulkami a žampiony. Jídlo je chutné a velmi syté.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    53 hlasujících
  • Kuřecí stehna ve vínovo-smetanové omáčce s žampiony

    Kuřecí stehna ve vínovo-smetanové omáčce s žampiony

    Recept na velmi chutná a šťavnatá kuřecí stehna v jemné vínovo-smetanové omáčce s plátky žampionů.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    18 hlasujících
  • Telecí řízky na víně, šalotce a houbách

    Telecí řízky na víně, šalotce a houbách

    Recept na výborné jídlo z telecího masa s velmi jemnou chutí.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,5
    16 hlasujících
  • Polévka z bramborové kaše

    Spotřebování zbytku bramborové kaše menšího než 1 porce.

    polévka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    3,6
    8 hlasujících
  • Pečené francouzské kuře na másle a víně s pečenými houbami

    Pečené francouzské kuře na másle a víně s pečenými houbami

    Velmi jednoduchý recept na francouzské kukuřicí krmené kuře na másle a na víně s pečenými houbami kuřátky - můj vlastní nápad. Pochoutka inspirovaná francouzskou kuchyní.

    1 h 15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    26 hlasujících
  • Kohout na víně

    Kohout na víně

    Kromě výborné polévky není mnoho způsobů jak kohouta připravit, a proto doporučuji tento recept.

    hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 4 lidé
    4,7
    30 hlasujících
Nalezeno receptů: 75
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Sekundární neplodnost

    Sekundární neplodnost

    Dlouhodobá a zdánlivě marná snaha o druhé dítě není nijak vzácným či ojedinělým jevem. Máte už jedno dítě, jste rodina, užíváte si ve třech všech svých radostí i starostí, ale po nějaké době se znovu oddáte přetrvávající touze po dalším přírůstku do rodiny.

  • Co je to autoimunitní onemocnění?

    Co je to autoimunitní onemocnění?

    Autoimunitní onemocnění je reakce imunitního systému spočívající v tom, že organismus začne kromě cizích antigenů ničit také své vlastní buňky. Toto onemocnění patří mezi nejzávažnější choroby imunitního systému a jeho závažnost spočívá v možná trochu znepokojující pravdě o tom, že si sami v sobě neseme naprogramování k sebedestrukci.




přidat nový recept