Nalezeno receptů: 56
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Jehněčí kýta pomalu pečená

    Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 8 lidí
    4,6
    74 hlasujících
  • Plněná skopová plec

    Recept na lahodné maso plněné směsí z klobásky.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    1024 hlasujících
  • Smetanové jehněčí s fazolkami

    Jemné jehněčí masíčko zpečené se zelenými fazolkami a kysanou smetanou, kterou ochutíme solí a pepřem.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    700 hlasujících
  • Francouzské jehněčí

    Jehněčí pomleté maso dusíme společně s protlakem a kořením. Podáváme se suchou rýží.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    626 hlasujících
  • Masíčko s chlebovou kůrkou

    Jemné jehněčí maso obalené v orestovaném chlebu s bylinkami a sýrem. Zapékáme s bramborem a houbami.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    684 hlasujících
  • Jehněčí s mátovým máslem a kaší

    Jehněčí s mátovým máslem a kaší

    Plátky jehněčí kýty na grilu dochucené máslem a bylinkami.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,4
    13 hlasujících
  • Bešamelová omáčka

    Základní omáčka, která se vám bude hodit ke spoustě pokrmů. A také se dá velice rychle změnit v jinou omáčku.

    25 min | omáčka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 8 lidí
    2,9
    1757 hlasujících
  • Raifort fumé ala Richard Novák

    Raifort fumé ala Richard Novák

    Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,3
    133 hlasujících
  • Bílá omáčka - bešamel

    Velmi jednoduchá francouzská omáčka. Recept pro začátečníky.

    25 min | omáčka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 4 lidé
    4,4
    28 hlasujících
  • Zapékané medailonky s omáčkou Mornay

    Jídlo vhodné pro slavnostní obědy či večeře.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 3 lidé
    4,8
    20 hlasujících
  • Krupicové flameri s jahodami

    Krupicové flameri s jahodami

    Krupicový dezert s jahodovou omáčkou.

    30 min | dezert | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 3 lidé
    4,3
    12 hlasujících
  • Farfalle se šunkou a sýrovo-smetanovou omáčkou

    Recept na velmi jednoduché a rychlé jídlo, ale jak vynikající!

    20 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 2 lidé
    4,1
    9 hlasujících
Nalezeno receptů: 56
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept