Nalezeno receptů: 30
|< << 123 >> >|
Zobrazení
  • Raifort fumé ala Richard Novák

    Raifort fumé ala Richard Novák

    Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,3
    133 hlasujících
  • Zapékané medailonky s omáčkou Mornay

    Jídlo vhodné pro slavnostní obědy či večeře.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 3 lidé
    4,8
    20 hlasujících
  • Farfalle se šunkou a sýrovo-smetanovou omáčkou

    Recept na velmi jednoduché a rychlé jídlo, ale jak vynikající!

    20 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 2 lidé
    4,1
    9 hlasujících
  • Křepelky s višněmi

    Křepelky s višněmi

    Pečené křepelky s višňovým čatní. Výborný recept.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    5
    1 hlasujících
  • Losos s ananasovou omáčkou

    Losos s ananasovou omáčkou

    Recepty s rybou jen výjimečně obsahují omáčku. Tento je ještě více netradiční tím, že je s omáčkou ovocnou.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4
    9 hlasujících
  • Rybí filé se sýrem a bešamelem

    Recept na rybí filé zapečené se strouhaným sýrem a smetanovým bešamelem s česnekem.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    5
    6 hlasujících
  • Králičí stehna na tymiánu a rozmarýnu v máslovo-vínové omáčce

    Králičí stehna na tymiánu a rozmarýnu v máslovo-vínové omáčce

    Osvědčený recept na velmi chutně a jednoduše upravené králičí maso.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,8
    18 hlasujících
  • Vepřové s ananasem

    Recept na vepřové plátky s ananasem a smetanovou omáčkou.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    930 hlasujících
  • Grilovaný losos ve sladké omáčce

    Pro milovníky čerstvých ryb. Marinovaný losos v sladké a pálivé omáčce.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    128 hlasujících
  • Jehněčí kotlety s omáčkou

    Jemná francouzská dobrůtka. Recept na dušené a pečené jehněčí kotlety ve víně a provensálském koření.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,1
    174 hlasujících
  • Hovězí na smetaně

    Hovězí na francouzský způsob pro gurmány. Příprava je zdlouhavější, ale stojí to za to.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,2
    133 hlasujících
  • Rychlé kuřecí saté

    Rychlé kuřecí saté

    Jemné kuřecí saté se zvláštní omáčkou připravíte rychle a bez námahy.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,1
    11 hlasujících
Nalezeno receptů: 30
|< << 123 >> >|

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept