Nalezeno receptů: 29
|< << 123 >> >|
Zobrazení
  • Hovězí rostbíf po francouzsku

    Hovězí rostbíf po francouzsku

    Recept na netradiční přípravu rostbífu.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,5
    53 hlasujících
  • Hovězí na smetaně po francouzsku

    Před 50 lety napsal humorista pan Achille Gregor půvabnou knížku receptů a milého povídání pod názvem "Muž v zástěře". I když jeho recepty odráží tehdejší možnosti zisku surovin, bylo by škoda, aby je zavál čas.

    hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,7
    13 hlasujících
  • Hovězí na červeném víně s brusinkami

    Hovězí na červeném víně s brusinkami

    Výborný a poměrně jednoduchý recept, pokud chcete nějak oživit rodinnou večeři, překvapit přátele a nebo vaši drahou polovičku.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    3,9
    7 hlasujících
  • Hovězí maso dušené na víně

    Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.

    2 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    1514 hlasujících
  • Bretaňská gulášovka

    Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.

    1 hod | polévka | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,7
    13 hlasujících
  • Hovězí po burgunsku

    Hovězí dušené na víně s estragonem.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,1
    17 hlasujících
  • Hovězí po burgundsku

    Recept pro milovníky francouzské kuchyně.

    hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,4
    7 hlasujících
  • Vlámský pivrnec

    Hovězí kousky zalité černým pivem a dušené v troubě, na povrchu se podává s opečenými bagetkami. Je to opravdu vynikající!

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    702 hlasujících
  • Telecí ragú marengo

    Telecí dušené na víně se žampiony, rajčaty a bylinkami. Příloha není nutná, ale když budete chtít nejlepší jsou brambory nebo pečivo.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    817 hlasujících
  • Telecí na kmínu

    Dušené telecí masíčko s kmínem zahustíme světlou jíškou a podáváme nejlépe s opečeným bramborem.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    532 hlasujících
  • Telecí na houbách

    Telecí kotlety s houbami, smetanou, šalotkami, česnekem, vínem a estragonem.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    544 hlasujících
  • Kuličky na jablečném víně

    Kuličky z mletého masa v omáčce z jablečného vína a rajského protlaku, obložení je ze zeleniny.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    467 hlasujících
Nalezeno receptů: 29
|< << 123 >> >|

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept