Nalezeno receptů: 74
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Tondovo kuře

    Chutné jídlo vhodné i pro slavnostní příležitosti.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 7 lidí
    4
    33 hlasujících
  • Kachní prsa na pánvi

    Kachní prsa na pánvi

    Jednoduchý recept na křupavá kachní prsa hotová za 25 minut.

    25 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 5 lidí
    4,6
    72 hlasujících
  • Provensálské kuře

    Dušené kuře s cibulí, česnekem a provensálskými bylinkami.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 4 lidé
    4,5
    10 hlasujících
  • Kohout na víně

    Kohout na víně

    Kromě výborné polévky není mnoho způsobů jak kohouta připravit, a proto doporučuji tento recept.

    hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 4 lidé
    4,7
    30 hlasujících
  • Krůtí nudličky

    Krůtí nudličky

    Zeleninová směs, kde najdeme pórek, papriky i rajčata a krůtí maso nakrájené na drobné nudličky.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    3
    631 hlasujících
  • Francouzské kuře

    Kuře potřené máslem, pečené se snítkou estragonu, podáváme se šťávou a pečeným česnekem.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    3
    658 hlasujících
  • Kuře Marianne

    Recept na kuře s jemnou chutí vína.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,5
    17 hlasujících
  • Kuře v bílé květákové omáčce

    Kuře v bílé květákové omáčce

    Uvařené a naporcované kuře se dává do smetanové omáčky, do které se vloží uvařený květák. S rýží si tento francouzský pokrm vychutnáte.

    1 h 15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    653 hlasujících
  • Provensálská kachna

    Provensálská kachna

    Kachnička potřená velkou spoustou česneku je pečená s nakrájenou okurkou.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    706 hlasujících
  • Hořčicové kuře

    Pikantní a smetanové nudličky z kuřecího masa potřené česnekem. Omáčka má hořčicovou chuť.

    25 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    704 hlasujících
  • Husí játra s hruškami

    Francouzský tradiční recept na játrovou pěnu s hruškovým ragú.

    45 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    5
    5 hlasujících
  • Plněná kachna po francouzsku

    Chutný recept pocházející až z Francie.

    hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,8
    16 hlasujících
Nalezeno receptů: 74
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept