Nalezeno receptů: 36
|< << 123 >> >|
Zobrazení
  • Francouzský toast

    Francouzský toast

    Jednoduchý a rychlý recept na kalorickou snídani nebo večeři.

    20 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 5 lidí
    4,5
    28 hlasujících
  • Taboulé

    Taboulé

    Výtečný a osvěžující předkrm nebo varianta lehkého obědu či večeře. Chutný a jednoduchý recept, vegetariáni si pochutnají. V lednici vydrží taboulé i pár dní.

    20 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 4 lidé
    4,7
    13 hlasujících
  • Lotrinský kari-pórkový koláč

    Lotrinský kari-pórkový koláč

    Klasický francouzský slaný koláč (Quiche poireaux curry) s pórkovou náplní a kari. Velice jednoduché a chutné jídlo, jak za tepla tak za studena.

    1 h 15 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 4 lidé
    4,5
    8 hlasujících
  • Krevety s vanilkovou máslovou omáčkou

    Předkrm inspirovaný geniální lucemburskou kuchařkou Lea Linster. Recept je pro 4 osoby jako součást slavnostního menu o více chodech.

    15 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,6
    20 hlasujících
  • Bílý chřest s máslovou omáčkou

    Vynikající recept na slavnostní stůl.

    30 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    2,9
    119 hlasujících
  • Husí játra s hruškami

    Francouzský tradiční recept na játrovou pěnu s hruškovým ragú.

    45 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    5
    5 hlasujících
  • Francouzský toast s marmeládou

    Vonavý vaječný toust bez žloutků namazaný sladkou ovocnou marmeládou.

    15 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    4,8
    10 hlasujících
  • Foie gras

    Foie gras jsou kachní játra, která se v tomto podání podávají jako předkrm.

    10 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,3
    19 hlasujících
  • Lilek se sýrem, bazalkou a rajčaty

    Lilek se sýrem, bazalkou a rajčaty

    Recept podle Zdeňka Pohlreicha.

    30 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    4,6
    10 hlasujících
  • Francouzský sýr

    Rychlý recept zvláštní chuti, vhodný na chuťovky a obložené mísy.

    25 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    4,7
    14 hlasujících
  • Paštika z vepřových jater s koňakem

    Slavnostní paštika na francouzský způsob s koňakem a čerstvým rozmarýnem.

    1 h 30 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    6 hlasujících
  • Broskve plněné krabím masem

    Recept na výborný předkrm, kterým překvapíte každou návštěvu.

    20 min | předkrm | francouzská kuchyně
    2,9
    1761 hlasujících
Nalezeno receptů: 36
|< << 123 >> >|

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept