nalezeno 11 receptů
4.5 109x
Jednoduchý recept na křupavá kachní prsa hotová za 25 minut.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 15x
Recept na francouzskou specialitu.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
5.0 6x
Delší příprava na maso z divočáka. Recept lze užít i pro slavnostní chvíle.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 5x
Recept s delší přípravou, ale zvládnou ho i začínající kuchařky.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 2x
Pečené křepelky s višňovým čatní. Výborný recept.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 5x
Těstoviny se směsí z divočáka a zeleniny. Nenáročný recept na zvěřinovou delikatesu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 7x
Nízký obsah tuku (2,5g na 100g masa), vysoký obsah bílkovin (24g na 100g).
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.2 5x
Recept na zapékaná kachní prsa se zeleninou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.8 16x
Chutný recept pocházející až z Francie.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Výborný recept na zimní dny s delší přípravou kvůli marinování.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Recept na přípravu zvěřinové teriny se srnčím masem se slaninou, divokými bylinkami a pistáciemi, podávaná s karamelizovanou cibulí, okurkou a domácím chlebem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena