nalezeno 6 receptů
4.5 16x
K přípravě jeleního ragú se používá levnější maso.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.4 7x
Bramborovou kaši obložíme a zapečeme. Velmi zajímavý recept.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 4x
Zaječí hřbet je malá pečínka, která se velice hodí k slavnostnímu obědu. Chutnat bude jistě všem milovníkům zvěřiny.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.6 61x
Jemná paštika, tentokrát z dietního králičího masa.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Nenáročný recept na výbornou šťavnatou pečeni ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Trochu nezvyklý recept na chuťově delikátní úprava bažanta.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena