nalezeno 35 receptů
4.5 655x
Dobrá sladkokyselá koprovka.
ČÍST VÍCE35min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 163 lidí
4.5 25x
Jednoduchý a rychlý recept na oblíbenou omáčku.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.5 42x
Hovězí závitky plněné šunkou, zeleninou, vejcem a uzeným. Samozřejmě nechybí omáčka.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.8 18x
Recept na vynikající koprovou omáčku, ke které se skvěle hodí vařené vejce, brambory a fazolky.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.2 10x
Zdravý zeleninový salát se studenou bylinkovou omáčkou na řecký způsob.
ČÍST VÍCE25min | Saláty | Recepty z řecké kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.6 8x
Upečená naplněná sekaná se smetanovou omáčkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
5.0 1x
Recept na dušené krůtí maso s okurkovou omáčkou, které podáváme s vařeným vejcem a bramborovými noky.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 42x
Skvělé vepřové kostky v omáčce na znojemský způsob. Vyzkoušejte tento recept a pochutnejte si s celou rodinou na výborném obědě.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.3 7x
Recept je z jižní Moravy a vařívala ho prababička na Velikonoce. Pokrm je vydatný a velmi chutný!
ČÍST VÍCE25min | Omáčky | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 19x
Chutná úprava fazolí pro hlavní chod.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 5x
Recept na večeři. Zelenina v tatarce podávaná s vařenými vejci.
ČÍST VÍCE60min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.4 5x
Výtečný tip na úpravu hub pro hlavní chod.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 11x
Kuřecí závitek plněný 2 druhy salámu a vejcem, přelitý omáčkou ze čtyř pepřů. Recept na vynikající pokrm.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.8 4x
Zelenina - nejlépe vařená na páře - se dá jíst teplá i studená. Zkuste ji s tvarohovo-rajčatovým dipem.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 10x
Vepřové maso plněné zelím, párkem a vejci s jemnou smetanovou omáčkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.8 16x
Když nemáte moc času na přípravu oběda, toto je rychlý recept.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 10x
Jedná se o lokální specialitu. Poznala jsem ji při návštěvě německých přátel ve Frankfurtu. Údajně byla oblíbeným pokrmem J. W. Goetha.
ČÍST VÍCE60min | Omáčky | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
4.3 3x
Recept na jednoduchou přípravu kuřete nebo jeho částí.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 95x
Chřest tentokráte obalený a s vynikající omáčkou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1190x
Studená vaječná omáčka zjemněná smetanou, kterou můžeme použít na zeleninu.
ČÍST VÍCE60min | Omáčky | Recepty ze švédské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena