nalezeno 8 receptů
3.6 360x
Základ židovského jídla. "Nákyp" z hrachu, krup a koření. Můžeme použít i fazole nebo jiné luštěniny.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty ze židovské kuchyně kuchyně | vařilo 15 lidí
3.4 10x
Recept na zapečené zelené fazolky s uzeninou a vejci.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z bulharské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.2 5x
Zapečené fazolky s česnek a uzeninou, podáváme s vařeným bramborem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 11x
Předvařená čočka nastavená strouhaným sýrem. Další postup u tohoto receptu je podobný přípravě klasické sekané.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 3x
Pudink naslano. Recept obsahuje uzeninu.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 5x
Slaný pudink pro gurmány.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně |
4.7 24x
Výborný recept na postní sekanou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena