nalezeno 16 receptů
3.5 152x
Vynikající hlavní chod. Můžeme použít jakýkoliv druh masa.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 46x
Vyzkoušejte domácí recept na přípravu kančí kýty se smetanovou omačkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s kynutým houskovým knedlíkem, nakládanými brusinkami a šlehanou smetanou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.1 163x
Ideální hlavní chod pro sváteční příležitost, nejlépe v podzimní, houbařské sezóně.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 9x
Vynikající recept na steak z divočiny.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1023x
Zajíc naložený v pivu a pečený se smetanou. Nejlepší s červeným zelím.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z dánské kuchyně kuchyně |
2.9 810x
Velice jednoduchá úprava lahodného kachního masa se podává s touto výbornou rýží. Je do ní přidán hrášek, ořechy a smetana.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 778x
Pokud máte rádi zvěřinu, tak vám zachutná toto srnčí se smetanovo-žampionovou omáčkou a brusinkami. Jako příloha jsou vhodné jakkoliv upravené brambory.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 14x
Oblíbená svíčková tentokrát s jelením masem.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně |
3.8 8x
Divočina, které se nemusíme bát.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 5x
Recept na rychlou exotiku.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 1x
Recept na chutnou úpravu zvěřiny s omáčkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 2x
Recept na báječný zvěřinový krém.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 2x
Recept na velmi dobrou kančí roládu plněnou ořechovou nádivkou. Podáváme na zeleninových lasagních.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 7x
Recept na přípravu jeleního hřbetu Wellington s kaštanovým pyré a medovou šalotkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.6 11x
Recept na ragú z jelení kýty dušené se žampiony. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou těstoviny.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 1x
Plátky kančího masa s kapustovou směsí a šípkovou omáčkou. Recept na chutný hlavní chod z kančího masa.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena