nalezeno 100 receptů
4.4 293x
Upečený domácí králík patří k pochoutkám české kuchyně, navíc bílé králičí maso je lehce stravitelné. Zkuste jej zařadit do jarního jídelníčku.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 37 lidí
4.5 155x
Guláš z vepřové plece a čerstvé červené papriky vařený v papiňáku. Recept pro 4 osoby.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 27 lidí
3.9 119x
Když je nouze nejvyšší, rychlý bramborový guláš potěší.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 21 lidí
4.5 53x
Oblíbený recept na vepřové dušené v pivě po mém způsobu.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 14 lidí
3.8 118x
Chutná a rychlá pomoc po oslavě, nebo při nachlazení. To je poctivá česnečka.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 13 lidí
4.2 45x
Velmi rychlý a chutný oběd nebo večeře z kuřecích jater
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
4.8 72x
Jestliže se vám urodí hodně cuket, tak zde je jeden recept na jejich zpracování. Cuketovou pomazánku můžete mít uskladněnou v chladu dlouhou dobu.
ČÍST VÍCE60min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.4 34x
Originální recept z brněnských restaurací na pikantní pečené vepřové plecko.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.2 35x
Recept na dušené červené zelí vhodné ke zvěřině. Sádlo, hovězí vývar a jalovec dodají zelí specifickou chuť.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
3.5 87x
Takto připravovala hovězí játra nejedna naše babička.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.0 32x
Je k nerozeznání od pohledu i chuti od pravé dršťkové polévky.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
2.7 227x
Recept na výbornou úpravu vepřové krkovice na hořčici.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.4 45x
Základem je kvalitní klobása, která je dobrá za tepla, a kvalitní kyselé zelí. Můj vlastní recept, který jsem za roky vybrousila.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 22x
Vyzkoušejte recept na marinované a šťavnaté plátky vepřové krkovice pečené v ochuceném kysaném zelí. Hlavní chod vhodný i pro slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.8 11x
Tento recept má původ v Maďarsku, a proto je trochu pikantní.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 16x
Spousta masa, koření i zeleniny v jednom receptu.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.5 85x
Ač je recept časově náročnější, gurmány a milovníky vepřových kolen rozhodně neodradí.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.3 100x
Poláci o tomto pokrmu tvrdí, že je to božská směs, která se musí dusit vždy 7 hodin. Příprava jídla trvá tři dny.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z polské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.1 215x
Z vepřového, kuřecího nebo krůtího masa podle chuti.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.0 12x
Recept na moc dobrý oběd. Pokud máte rádi ledvinky, bude vám chutnat.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena