nalezeno 45 receptů
3.4 25x
Recept na přírodně připraveného candáta s chutí rozmarýnu. Rybu podáváme jako hlavní chod s bramborami zapečenými se sýrem a smetanou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.2 10x
Snadný recept na chutnou omáčku z mořských plodů s rajčaty na přikrytí těstovin.
ČÍST VÍCE25min | Omáčky | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 17x
Recept na krevetky s ananasem v pikantní sladko-kyselé omáčce. Pokrm podáváme jako hlavní chod s rýží, ale můžeme ho servírovat i v malých miskách s toastem jako předkrm.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z čínské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1082x
Recept na másle pečenou tresku s lahodnou omáčkou ze smetany a hořčice.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 9x
Kdo miluje mořské plody, zaručeně ho nezklame tento recept na netradiční polévku.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 38x
Snadný a rychlý recept na přípravu lososových medailonků s nudlemi a smetanovo-bylinkovou omáčkou.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 3x
Lahodná kombinace ryby, zeleniny a těstovin. To je zaručená vitamínová bomba.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 54x
Tento snadný a rychlý pokrm obsahuje mnoho důležitých živin. Zapékaná treska polévaná omáčkou z kapary, rajčat a černých oliv.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 69x
Recept na lehké ragú z tuňáka, které se hodí hlavně k těstovinám.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 114x
Italská kuchyně je velmi nápaditá, stejně jako tato polévka.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
3.0 144x
Aromatický pokrm z těstovinových mušlí zapékaných v troubě.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
2.9 1724x
Ovínění ráčci s rajčatovou omáčkou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.1 114x
Pečený kapr na zelenině a víně, z níž následně vykouzlíme vynikající vinnou omáčku se smetanou. Recept pro 4 osoby.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 641x
Recept na jemnou polévku z krevet a brambor, kterou zdobíme snítkami kopru a ušlehanou smetanou.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 691x
Recept na slavnostní bramborovou polévku z rybího vývaru, kterou zdobíme kousky lososa.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | ostatní kuchyně |
3.0 995x
Opečené kousky filé zalité omáčkou z rajčatového pyré a mrkve, to vše se podává vychlazené jako předkrm.
ČÍST VÍCE45min | Předkrmy | Recepty z mexické kuchyně kuchyně |
3.0 1006x
Čerstvý losos v jemné smetanové omáčce, která voní nejen šampaňským, ale také spoustou přidaného koření.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 731x
Sardelková štika zalitá omáčkou z kysané smetany.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.8 1310x
Jemná exotická polévka.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | ostatní kuchyně |
2.9 1131x
Recept na kapra na paprice a smetaně.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena