nalezeno 7 receptů
4.7 54x
Vánoce klepou na dveře a dobrá domácí štola, která provoní celý byt, navodí vánoční atmosféru už nyní.
ČÍST VÍCEMoučníky | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.1 88x
Jednoduchá příprava, ale pro početnější rodinu asi množství nebude stačit
ČÍST VÍCE60min | Moučníky | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 104x
Na Mikuláše upečeme a na Vánoce si pochutnáme. Recept na výborné vánoční pečivo.
ČÍST VÍCEMoučníky | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.8 13x
Recept na skvělý vídeňský štrúdl z listového těsta.
ČÍST VÍCE75min | Moučníky | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 76x
Bábovka jako symbol domácí pohody.
ČÍST VÍCE75min | Moučníky | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně |
5.0 4x
Tradiční recept na vánoční pečivo našich sousedů, je plné vůní a ovoce.
ČÍST VÍCE120min | Moučníky | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně |
Med všichni známe jako lahodnou, lehce stravitelnou a energeticky hodnotnou potravinu, která obsahuje mnoho cenných výživných látek. Konzumuje se většinou bez úprav s pečivem, nebo jako přídavek do čaje, ovocných šťáv, jogurtu či mléka. Také pekaři a cukráři jej rádi využívají i při přípravě svých pochoutek. Emma Hintner Zingerle z jihotyrolské farmy Peterer-Hof u Rasen-Antholz se s vámi podělila o lahodný recept medových řezů.
ČÍST VÍCE60min | Dezerty | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena