nalezeny 4 recepty
4.7 14x
Výtečný a osvěžující předkrm nebo varianta lehkého obědu či večeře. Chutný a jednoduchý recept, vegetariáni si pochutnají. V lednici vydrží taboulé i pár dní.
ČÍST VÍCE20min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
2.9 710x
Kuřecí prsní řízky opečené na pánvi a zapečené se směsí zeleniny a koření. Brambor je nejlepší příloha!
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 984x
Tento salát má mnoho variant, do kterých se přidávají nové brambůrky, vařené fazolové lusky a místo tuňáka krevety.
ČÍST VÍCE30min | Saláty | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.4 40x
Kuře plné barev s vůní provensálského koření.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena