nalezeno 25 receptů
4.7 63x
Guláš z kančí krkovičky, trochu ozvláštněný.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.8 105x
Recept na úžasný zvěřinový guláš, který prostě chutná.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.5 53x
Recept na snadnou a rychlou úpravu zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 51x
Vyzkoušejte recept na špikovanou kančí kýtu dušenou na víně. Pokrm podáváme jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 31x
Špikovaného bažanta lze chutně připravit i na pivě. A samozřejmě na zapití také pivo.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.9 13x
Omáčka má chuť zvěřiny.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 9x
Recept na takový lepší guláš z divočáka.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 46x
Vyzkoušejte domácí recept na přípravu kančí kýty se smetanovou omačkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s kynutým houskovým knedlíkem, nakládanými brusinkami a šlehanou smetanou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 958x
Srnčí masíčko je velice tuhé, proto mu naše marinování velice pomůže a kysané zelí dodá jídlu ostřejší chuť a chřupavost.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 12x
Recept na skvělou kulinářskou pochoutku ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 18x
Pokud se vám podaří koupit srnčí správně ošetřené a ze známého zdroje, potom tato úprava je něco, blížícího se kuchařskému zázraku.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 47x
Jednoduchá varianta receptu na přípravu zvěřiny. Upečená chutná srnčí žebra, která před pečením potřeme směsí koření a bylinek.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 9x
Recept na vynikající hlavní chod ze srnčího masa.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Čirá, mírně nažloutlá až nahnědlá polévka. Recept typické vůně a bohaté chuti, s vložkou nakrájeného masa, knedlíčků a žampionů.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | ostatní kuchyně |
4.4 14x
Chutná kuřecí stehna připravená na divoko. Zajímavý recept, co stojí za pokus.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 7x
Recept na zvěřinovou paštiku s vlašskými ořechy a brusinkovou omáčkou.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.1 9x
Sváteční recept na kančí kýtu se švestkovou omáčkou podávanou se špekovým knedlíkem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.0 4x
Jednoduchý recept na zvěřinový guláš.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 80x
Jídlo tentokráte spíše na slavnostní stůl.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 69x
Pečený zajíc a bažant v jednom pekáči. Nové koření, bobkový list a sójová omáčka nesmí chybět.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z bulharské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena