nalezeno 204 receptů
4.3 410x
Recept na chutnou a sytou polévku, na kterou my Češi nedáme dopustit - klasickou bramboračku. Polévka provoněná kořenovou zeleninou, houbami a majoránkou.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 57 lidí
4.7 200x
Recept na chutný hlavní chod z hovězích líček, která považuji za jedno z nejlepších mas vůbec.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 11 lidí
4.8 35x
Rychlý a snadný recept na pravou domácí bramboračku.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 11 lidí
4.4 46x
Netradiční polévka, kterou připravíme z kuřecího vývaru, hub, brambor, papriky, rajčete, mrkve a pastináku. Nejlépe chutná s čerstvou bagetou.
ČÍST VÍCE35min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.6 22x
Recept na dobrou gulášovou polévku. Jen za pouhou hodinu je hotová!
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
3.1 196x
Máte rádi husté a syté polévky? Připravte si podle tohoto receptu voňavou bramboračku.
ČÍST VÍCE35min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.4 23x
Dobrá polévka, která zasytí.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 65x
Omáčka vhodná k obědu.
ČÍST VÍCE35min | Omáčky | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.6 17x
Někdy nám prospějí bezmasé vegetariánské dny. Jídlo má méně kalorií, zato je bohaté na vitamíny i minerály.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 31x
Plátky vepřového masa z kotletek bez kosti připravujeme s kořenovou zeleninou, žampiony, mletou sladkou paprikou a feferonkami na smetaně.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 234x
Sváteční i postní polévka našich babiček ze Slovácka.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.3 36x
Vydatná zeleninová polévka, která zasytí i ten nejhladovější krk.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 20x
Pečené hovězí maso s teplou zeleninkou zalité sýrovou omáčkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.4 48x
Konzervace hub, které pak používáme jako přílohu k masu. Vhodné i jako základ skvělých smetanových omáček či polévek.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.9 73x
Vyzkoušejte recept na hustou a sytou polévku z hub, kořenové zeleniny a brambor.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 43x
Kromě výborné polévky není mnoho způsobů jak kohouta připravit, a proto doporučuji tento recept.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
5.0 4x
Snadný recept na výtečný žampiónový krém bez přidání mléka.
ČÍST VÍCE15min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 585x
Kousky dušeného králíka ve smetanovo-hořčičné omáčce s mrkví a žampiony. Recept na výborný hlavní chod.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.1 33x
Výborná a vydatná polévka plná brambor, hub a zeleniny. Klidně ji můžeme podávat jako hlavní chod.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 98x
Špagety, jak je běžně nevaříme. S mrkví a žampiony. Budete mile překvapeni.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena