nalezeno 41 receptů
4.7 63x
Guláš z kančí krkovičky, trochu ozvláštněný.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.8 105x
Recept na úžasný zvěřinový guláš, který prostě chutná.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.5 51x
Vyzkoušejte recept na špikovanou kančí kýtu dušenou na víně. Pokrm podáváme jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 46x
Vyzkoušejte domácí recept na přípravu kančí kýty se smetanovou omačkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s kynutým houskovým knedlíkem, nakládanými brusinkami a šlehanou smetanou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 40x
Recept na zvěřinovou delikatesu z kančí kýty a šípkové omáčky.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.3 16x
4.2 5x
Těstoviny se směsí z divočáka a zeleniny. Nenáročný recept na zvěřinovou delikatesu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 47x
Jednoduchá varianta receptu na přípravu zvěřiny. Upečená chutná srnčí žebra, která před pečením potřeme směsí koření a bylinek.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 18x
Pokud se vám podaří koupit srnčí správně ošetřené a ze známého zdroje, potom tato úprava je něco, blížícího se kuchařskému zázraku.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 6x
Delší příprava na maso z divočáka. Recept lze užít i pro slavnostní chvíle.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 61x
Máte rádi zvěřinu? Pak tedy zkuste tento netradiční recept.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 9x
Vynikající recept na steak z divočiny.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 67x
Zvěřinový guláš je velmi oblíbený pro svou zvláštní vůni a chuť.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 958x
Srnčí masíčko je velice tuhé, proto mu naše marinování velice pomůže a kysané zelí dodá jídlu ostřejší chuť a chřupavost.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1269x
Utopený zajíc s houbami a zeleninou.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 130x
K nedělnímu obědu byla kachna a zbyl z ní jen pekáč šťávy a obrané kosti. Využijeme to tedy k přípravě polévky.
ČÍST VÍCE75min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.6 103x
Koroptev není běžnou součástí našich jídelníčků, přesto je její maso velmi chutné a polévka z ní je výtečná.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 66x
Zaječí maso provoněné cibulí a slaninou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 298x
Silný zvěřinový vývar zdobený šlehačkou. Pokud chcete mít vývar ještě silnější, přidejte do něj i telecí kosti.
ČÍST VÍCEPolévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 650x
Prošpikovaní bažanti jsou pečení na zeleninovém základě, do kterého později přimícháme smetanu a víno.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena