nalezeno 6 receptů
3.3 100x
Poláci o tomto pokrmu tvrdí, že je to božská směs, která se musí dusit vždy 7 hodin. Příprava jídla trvá tři dny.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z polské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
2.9 1613x
Velmi zajímavý polský recept plný vepřového masa a zelí.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z polské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 69x
Trochu náročnější recept z Polska. Rozhodně si ale pochutnáte.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z polské kuchyně kuchyně |
4.3 7x
Tip na výbornou domácí klobásu.
ČÍST VÍCE30min | Chuťovky | Recepty z polské kuchyně kuchyně |
4.3 40x
Polský žurek s klobáskou, velice dobrá kyselá polská polévka s dodatkem vajíček a vařených brambor.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z polské kuchyně kuchyně |
5.0 8x
Postup stejný jako když se dělají plněné zelné listy ochuceným mletým masem zapečené v troubě a navrch ke konci zakysaná smetana, případně strouhaný sýr.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z polské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena