nalezeno 161 receptů
4.6 169x
Tento gulášek má zvláštní jemnou chuť a je moc dobrý se špekovými knedlíky.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 24 lidí
4.2 232x
Název sám o sobě říká vše. Chuť musíte vyzkoušet! Recept na svíčkovou z králíka plný koření.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 17 lidí
4.8 38x
Kachna s poctivou jednoduchou a rychlou omáčkou.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 13 lidí
4.8 71x
Jednoduchý recept, jak nezkazit zvěřinu.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.2 87x
Jedná se o recept na pečené kuře s divokým kořením, zeleninou a slaninou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.5 26x
Chuťově neobvyklá úprava vepřových kolen.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.0 35x
Chutné jídlo vhodné i pro slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.2 35x
Recept na dušené červené zelí vhodné ke zvěřině. Sádlo, hovězí vývar a jalovec dodají zelí specifickou chuť.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
3.8 16x
Recept na hutný houbový guláš s vepřovým masem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.6 36x
Recept na pečeného králíka s vypečenou šťávou a rýží.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 19x
Recept na králičí stehna připravovaná na jalovci, která podáváme se slaninovými knedlíčky.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 233x
Recept na kořeněný salát z kapra, ve kterém nechybí spousta cibule a sterilované zeleniny.
ČÍST VÍCE30min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 51x
Vyzkoušejte recept na špikovanou kančí kýtu dušenou na víně. Pokrm podáváme jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 31x
Špikovaného bažanta lze chutně připravit i na pivě. A samozřejmě na zapití také pivo.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 37x
Zapečená stehýnka na víně se zelím a přelitá jemnou omáčkou. Vynikající oběd pro slavnostní chvíle.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařili 3 lidé
4.4 48x
Konzervace hub, které pak používáme jako přílohu k masu. Vhodné i jako základ skvělých smetanových omáček či polévek.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.9 14x
Maso si musíte naložit 2 dny dopředu, ale pak si výborně pochutnáte.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
5.0 7x
Recept na pečenou drůbeží pochoutku s vůní Francie, na které si pochutnáte například s bramborovou kaší.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 9x
Recept na takový lepší guláš z divočáka.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 46x
Vyzkoušejte domácí recept na přípravu kančí kýty se smetanovou omačkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s kynutým houskovým knedlíkem, nakládanými brusinkami a šlehanou smetanou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena