nalezeno 8 receptů
4.2 35x
Recept na dušené červené zelí vhodné ke zvěřině. Sádlo, hovězí vývar a jalovec dodají zelí specifickou chuť.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.5 19x
Recept na králičí stehna připravovaná na jalovci, která podáváme se slaninovými knedlíčky.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 48x
Konzervace hub, které pak používáme jako přílohu k masu. Vhodné i jako základ skvělých smetanových omáček či polévek.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 37x
Zapečená stehýnka na víně se zelím a přelitá jemnou omáčkou. Vynikající oběd pro slavnostní chvíle.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 575x
Recept na jednoduchý a zároveň výborný hlavní chod. Kysané zelí ochucené jalovcem a bobkovými listy podáváme s bramborovými šiškami smaženými na másle.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 20x
Výborné zelí z moravského Slovácka.
ČÍST VÍCEPřílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 13x
Recept na husokachnu pečenou se zeleninou a kořením na divočinu. Hlavní chod doplňuje kořeněná bramborová kaše s ricottou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 2x
Vyzkoušejte recept na úžasné cibulové chutney, které skvěle doplní například sýry, paštiky, pečené maso či domácí hamburger.
ČÍST VÍCE|
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena