nalezeno 16 receptů
5.0 17x
Recept na jemně pikantní vývar z králíka, který je krásně čirý.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
2.8 47x
Tento recept je vzpomínkou na dětství, kdy nám otec dával horký morek na chleba jako sváteční předkrm. Jako vložka se do polévky přidávají játrové knedlíčky, které chutnají právě v této polévce.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | ostatní kuchyně | vařili 2 lidé
2.7 12x
Recept na zabijačkovou polévku bez porážky vepříka.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 16x
Recept na babiččinu polévku z králičích hlav a vnitřností, po které se vždy jen zaprášilo.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 715x
Vývar ze zvěřiny a telecího masa podáváme ozdobený kopečkem smetany a trochou kari.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 482x
Hustá a hutná květáková polévka
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 6x
Výborná polévka, kterou mě naučila moje babička, jen jsem si ji zjednodušila.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 39x
Vydatnou polévku můžeme podávat také jako hodnotnou svačinku.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 27x
Zdravá a lehká polévka.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Svačinová polévka vhodná při redukci váhy.
ČÍST VÍCE25min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 38x
Jiná, ale vynikající verze známého ruského receptu. Ingredience jsou na 2 porce.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z polské kuchyně kuchyně |
4.2 34x
Velmi sytá polévka. Může se použít i jako samostatné jídlo.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 20x
Chutná polévka na vyčištění organismu.
ČÍST VÍCE35min | Polévky | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Výborná česká polévka. Jednoduchý recept.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Recept na zajímavou polévku.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.6 20x
Recept na silný vývar z telecí květové špičky a morkových kostí, který se podával na vídeňském císařském dvoře Františka Jozefa I. a stal se později velmi oblíbeným ve Vídni a ve světě.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena