nalezeno 35 receptů
4.6 169x
Tento gulášek má zvláštní jemnou chuť a je moc dobrý se špekovými knedlíky.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 24 lidí
4.8 71x
Jednoduchý recept, jak nezkazit zvěřinu.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.5 51x
Vyzkoušejte recept na špikovanou kančí kýtu dušenou na víně. Pokrm podáváme jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 46x
Vyzkoušejte domácí recept na přípravu kančí kýty se smetanovou omačkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s kynutým houskovým knedlíkem, nakládanými brusinkami a šlehanou smetanou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 9x
Recept na takový lepší guláš z divočáka.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 31x
Špikovaného bažanta lze chutně připravit i na pivě. A samozřejmě na zapití také pivo.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 51x
Jiná a vynikající chuť - chuť divočiny.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 18x
Pokud se vám podaří koupit srnčí správně ošetřené a ze známého zdroje, potom tato úprava je něco, blížícího se kuchařskému zázraku.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 9x
Recept na výbornou domácí zvěřinovou paštiku.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 12x
Recept na skvělou kulinářskou pochoutku ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 2x
Pečené křepelky s višňovým čatní. Výborný recept.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 6x
Delší příprava na maso z divočáka. Recept lze užít i pro slavnostní chvíle.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 44x
Výborná srnčí kýta s kořeněným červeným vínem je opravdovou pochoutkou pro milovníky zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 67x
Zvěřinový guláš je velmi oblíbený pro svou zvláštní vůni a chuť.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 778x
Pokud máte rádi zvěřinu, tak vám zachutná toto srnčí se smetanovo-žampionovou omáčkou a brusinkami. Jako příloha jsou vhodné jakkoliv upravené brambory.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 9x
Recept na vynikající hlavní chod ze srnčího masa.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Zvěřina spolu s ovocem tvoří dokonalý soulad chutí. Vhodné třeba při rodinném obědě.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 80x
Jídlo tentokráte spíše na slavnostní stůl.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 66x
Maso z větší srnčí kýty zpracováno na způsob steaku.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 594x
Milovníci zvěřiny jsou v pozoru! Tato lahůdka potěší snad i ty největší gurmány!
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena