Nalezeno receptů: 188
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Dušené červené zelí 1

    Dušené červené zelí 1

    Recept na dušené červené zelí vhodné ke zvěřině. Sádlo, hovězí vývar a jalovec dodají zelí specifickou chuť.

    25 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 6 lidí
    4,2
    34 hlasujících
  • Guláš z jeleního masa

    Guláš z jeleního masa

    Tento gulášek má zvláštní jemnou chuť a je moc dobrý se špekovými knedlíky.

    2 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 23 lidí
    4,6
    136 hlasujících
  • Svíčková z králíka

    Svíčková z králíka

    Název sám o sobě říká vše. Chuť musíte vyzkoušet! Recept na svíčkovou z králíka plný koření.

    2 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 16 lidí
    4,1
    203 hlasujících
  • Kachna pčená na divoko

    Kachna s poctivou jednoduchou a rychlou omáčkou.

    2 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 14 lidí
    4,8
    36 hlasujících
  • Srnčí guláš na pivu

    Srnčí guláš na pivu

    Jednoduchý recept, jak nezkazit zvěřinu.

    2 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 9 lidí
    4,8
    61 hlasujících
  • Kuře na divoko

    Kuře na divoko

    Jedná se o recept na pečené kuře s divokým kořením, zeleninou a slaninou.

    1 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 8 lidí
    4,1
    78 hlasujících
  • Pečená vepřová kolena

    Chuťově neobvyklá úprava vepřových kolen.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 8 lidí
    4,5
    26 hlasujících
  • Tondovo kuře

    Chutné jídlo vhodné i pro slavnostní příležitosti.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 7 lidí
    4
    33 hlasujících
  • Králík alá bažant

    Králík alá bažant

    Recept na pečeného králíka s vypečenou šťávou a rýží.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 5 lidí
    4,6
    36 hlasujících
  • Houby ve sladkokyselém nálevu

    Houby ve sladkokyselém nálevu

    Konzervace hub, které pak používáme jako přílohu k masu. Vhodné i jako základ skvělých smetanových omáček či polévek.

    1 hod | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | vařili 4 lidé
    4,5
    38 hlasujících
  • Houbový guláš s vepřovým

    Recept na hutný houbový guláš s vepřovým masem.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 4 lidé
    4
    15 hlasujících
  • Králík na jalovci

    Králík na jalovci

    Recept na králičí stehna připravovaná na jalovci, která podáváme se slaninovými knedlíčky.

    1 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 4 lidé
    4,5
    19 hlasujících
Nalezeno receptů: 188
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept