nalezeno 140 receptů
4.7 63x
Guláš z kančí krkovičky, trochu ozvláštněný.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.2 75x
Vydatná polévka z luštěnin, která nahradí i hlavní jídlo.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z mexické kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
4.8 105x
Recept na úžasný zvěřinový guláš, který prostě chutná.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.3 52x
Recept na kančí guláš.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.5 116x
Recept na úpravu bažanta, který bude chutnat celé rodině. Žádné složité ingredience!
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.7 32x
Recept na klasicky pečené kančí žebro.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.2 29x
Místo kančího můžeme na recept použít i maso vepřové.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 16x
K přípravě jeleního ragú se používá levnější maso.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.8 60x
Srnčí kostky dušené na červeném víně, ochucené kořenící směsí divočina.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
3.3 269x
Zvěřina je velmi chutná a vhodná pro přípravu rychlých minutek.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 51x
Vyzkoušejte recept na špikovanou kančí kýtu dušenou na víně. Pokrm podáváme jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 53x
Recept na snadnou a rychlou úpravu zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.3 50x
Recept na povedený guláš z kančí plece, kde nechybí hodně cibule.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.8 10x
Recept na nakládané maso pečené v troubě.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.1 63x
Recept na guláš ze zvěřiny, který podáváme tradičně s houskovým knedlíkem.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.5 152x
Vynikající hlavní chod. Můžeme použít jakýkoliv druh masa.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.9 13x
Omáčka má chuť zvěřiny.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 31x
Špikovaného bažanta lze chutně připravit i na pivě. A samozřejmě na zapití také pivo.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.8 28x
Recept jednoduchý na přípravu.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 15x
Zvěřina jistě nepatří k denně používaným pokrmům, avšak jednou za čas ji ocení asi každý.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena