nalezeno 48 receptů
4.7 78x
Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.4 14x
Pečenou jehněčí kýtu se smetanovou omáčkou připravíme bez větších potíží.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 892x
Jehněčí je měkké mladé maso. V kombinaci s majoránkou je vynikající. Nic nezkazíme, když na majoránce připravíme i skopové.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.6 40x
Snadný a rychlý recept na pikantní masovou placku z jehněčího masa s dušeným zeleným hráškem. Pokrm můžeme podávat i jako hlavní chod při velikonočních svátcích.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.7 3x
Speciální masové šištičky zapečené ve vlastním sosu s paprikama a rajčaty.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z bulharské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.4 5x
Recept na jednoduchý a rychlý oběd z vepřových nebo skopových žebírek.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 862x
K jaru a k Velikonocům patří jehněčí maso! Tady máme jeden recept na marinované jehněčí s křupavými brambory.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.3 6x
Skvělá pochoutka ze skopového masa. Recept je náročnější na přípravu i čas, ale trpělivost se určitě vyplatí.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z indické kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.8 5x
Recept na skopové dušené v rajčatech.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 462x
Čtyři porce jehněčího masíčka s omáčkou a bramborem.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 190x
Tradiční, jednoduchý recept na masový špíz. Rychlý recept, který ovšem musíme dělat alespoň den dopředu.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z ruské kuchyně kuchyně |
3.0 602x
Zapečená skopová žebírka mezi bramborami a cibulí. Množství zeleniny a koření nechávám na vás a vaší individuální chuti.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1387x
Recept na skopové kousíčky přelité zahuštěným vývarem určitě ozvláštní váš den.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z dalmácké kuchyně kuchyně |
3.0 638x
3.0 706x
Jehněčí hrudí plněné špenátovou směsí a připravené jako roláda. Vhodné podávat s bramborami.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 626x
Jehněčí pomleté maso dusíme společně s protlakem a kořením. Podáváme se suchou rýží.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 1539x
Skopové maso, bílé fazole, velké kroupy, česnek a majoránka! To je přeci šoulet a ze skopového masa.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně |
3.0 916x
Maso díky naložení v marinádě získá chuť i vůni po oregánu, tymiánu a citronové šťávě. Rýže bude nejlepší příloha.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z řecké kuchyně kuchyně |
2.9 1058x
Skopové maso podávané s kapustou a brambory.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z černohorské kuchyně kuchyně |
2.9 1108x
Vepřové i skopové maso silně paprikované a doměkka dušené. Původně jugoslávský pokrm, který chutná fantasticky!
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z jugoslávské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena