nalezeno 8 receptů
4.6 48x
Recept na dušené hovězí maso s kořenovou zeleninou, rajčaty, česnekem a tymiánem. Pokrm připravujeme v tlakovém hrnci.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
3.1 771x
Zapečená směs masa a zeleniny s trochou tymiánu. Recept od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 189x
Kuřecí stehna pečená na bylinkách, bramborech, piniových oříšcích a s řádnou dávkou česneku. Recept na vydatný pikantní oběd nebo večeři.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 13x
Recept pochází z Gaskoňska. Tamější hospodyně prý rády vytvářejí vlastní variace různých hrnců a rendlíků, základem je vždy dušená masová směs se zeleninou.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Kapr se žampiony zapékaný společně s plátky brambor, netradiční úprava sladkovodní ryby.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 7x
Recept na vydatnou polévku z uzeného kolene s bramborem a zeleninou. Pokrm můžeme podávat jako hlavní chod.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 10x
Recept na snadnou úpravu kuřecího masa, na kterou použijeme paličky, ale klidně i kuře celé. Výhodou je i to, že vše pečeme spolu s přílohou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 4x
Recept na výborné lehké kuře se zeleninou z jednoho pekáče.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena