nalezeno 71 receptů
4.5 679x
Pokud máte nadúrodu rajčat, určitě si udělejte domácí kečup. Konzistencí je opravdu jako kupovaný. Na obrázku je kečup z dvojnásobné dávky.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 41 lidí
4.6 296x
Prorostlý a uvařený bůček obalený směsí papriky, pepře, soli a česneku.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.6 105x
Jednoduchá příprava a jemná chuť rybí polévky. Vyzkoušejte ještě před Vánocemi. Recept je vhodný i pro začátečníky.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
3.8 16x
Recept na hutný houbový guláš s vepřovým masem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 51x
Vyzkoušejte recept na špikovanou kančí kýtu dušenou na víně. Pokrm podáváme jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 58x
Sladkokyselý nálev nejen na okurky. Recept je chuťově opravdu výborný!
ČÍST VÍCE30min | Zálivky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 54x
Recept na originální sladkokyselé znojemské okurky.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.8 44x
Recept na dobrý vyprošťovák.
ČÍST VÍCE30min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.6 187x
Skvělá polévka, která chutná a zasytí.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z ruské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.1 89x
Jídlo z mletého masa a mrkve.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.2 143x
Legendární recept z Receptáře nejen na neděli Čs. televize v 80. letech. Recept mám originál - přímo od jeho autora Ivana Egona Červenky, dej mu Pánbůh věčné kuchařské nebe.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.5 30x
Svíčková, která chutná a vypadá jako ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 8x
Recept na vynikající krémovou zelňačku narůžovělé barvy, jak ji známe z hospod. Výborný recept.
ČÍST VÍCE35min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.4 45x
Základem je kvalitní klobása, která je dobrá za tepla, a kvalitní kyselé zelí. Můj vlastní recept, který jsem za roky vybrousila.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.5 85x
Ač je recept časově náročnější, gurmány a milovníky vepřových kolen rozhodně neodradí.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.8 15x
Tento pokrm jsem kdysi jedla u své kamarádky na Hané, ale předělala jsem si ho z hovězího na vepřové.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 33x
Pokrmy z ryb a zeleniny patří k těm nejzdravějším.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 74x
Znáte k uzenému a bramborové kaši lepší přílohu, než nakládané okurky?
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 35x
Jestli jste přeslazeni z pečení vánočního cukroví a chcete si spravit chuť, tento recept je tu pro vás. Výborný je ale během celého roku.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 178x
Kdo by neznal tradiční ruské jídlo? Tento boršč jsem měla možnost osobně v Moskvě ochutnat.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z ruské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena