nalezeno 20 receptů
4.5 51x
Vyzkoušejte recept na špikovanou kančí kýtu dušenou na víně. Pokrm podáváme jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.9 13x
Omáčka má chuť zvěřiny.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.0 17x
Oblíbený recept ze zvěřinových hodů.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 9x
Recept na takový lepší guláš z divočáka.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 46x
Vyzkoušejte domácí recept na přípravu kančí kýty se smetanovou omačkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s kynutým houskovým knedlíkem, nakládanými brusinkami a šlehanou smetanou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 44x
Výborná srnčí kýta s kořeněným červeným vínem je opravdovou pochoutkou pro milovníky zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 12x
Recept na skvělou kulinářskou pochoutku ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 37x
Recept na výborný srnčí guláš připravený na červeném víně.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 47x
Jednoduchá varianta receptu na přípravu zvěřiny. Upečená chutná srnčí žebra, která před pečením potřeme směsí koření a bylinek.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.0 4x
Recept na kančí (zvěřinová) žebra bez marinády s chutí správné zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1071x
Dušený zajíček na rozinkách.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.7 14x
Guláš z jelena je nejlepší z jelení kližky a po odležení chutná výtečně. Recept na osvědčený pokrm z jeleního masa a pravých hřibů dubových.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 43x
Zvěřina je lahodné maso, které vyžaduje náležité okořenění a promaštění, abychom uvařilli ze zvěřiny skutečnou lahůdku jakou je tento guláš, který má famózní a neopakovatelnou chuť.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
2.8 9x
Jde o velmi chutný, ale časově náročný recept na zaječí stehna pečená na červeném víně a zelenině s omáčkou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 25x
Můj recept na zvěřinu. Jde o marinované stehno z divočáka, později upečené a dušené na červeném víně a podávané s šípkovou omáčkou. Je to luxusní delikatesa úžasné chuti.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.0 4x
Jednoduchý recept na zvěřinový guláš.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 2x
Recept na slavnostně připravenou zvěřinu.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.3 8x
Opravdu vynikající recept, jak připravit kachnu.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 9x
Recept na vynikající hlavní chod ze srnčího masa.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 80x
Jídlo tentokráte spíše na slavnostní stůl.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena