Nalezeno receptů: 22
|< << 12 >> >|
Zobrazení
  • Dýně po krnovsku

    Zapečená dýně s vařenými vejci. Podle osvědčeného receptu snadno připravíme skvělý pokrm z jednoho pekáče.

    35 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 7 lidí
    4,5
    355 hlasujících
  • Sugo

    Výborné a chutné jídlo z mletého masa a zeleniny. Kolik masa - tolik cibule - tolik mrkve, to je základ tohoto jídla.

    45 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,3
    44 hlasujících
  • Bělehradský řízek

    Bělehradský řízek

    Chutný pokrm z vepřového masa a spousty zeleniny.

    1 h 30 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vařili 2 lidé
    3
    12 hlasujících
  • Paprikáš s kysaným zelím

    Dušené zelí a vepřovým masem.

    45 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    1124 hlasujících
  • Zapékaná dýně z Krnova

    Jednoduchý recept na zapékanou dýni s bylinkami a smetanou.

    1 h 15 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    3,1
    210 hlasujících
  • Zapečená dýně z Krnova

    Zapečená dýně z Krnova

    Recept na zapečenou dýni s kari kořením ve stylu francouzských brambor.

    2 hod | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    194 hlasujících
  • Divoká kachna po mostarsku

    Mostarská divočina.

    1 hod | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,8
    1188 hlasujících
  • Dušené telecí se zeleninou

    Jemné telecí masíčko vařené s brambory a ostatní zeleninou v páře.

    2 h 30 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    1187 hlasujících
  • Hovězí ve šťávě s šalvějí

    Hovězí masícko s rajčátky provoněné šalvějí.

    2 hod | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    1263 hlasujících
  • Kuřecí paprikáš po banátsku

    Banátský paprikáš s knedlíčky.

    45 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    972 hlasujících
  • Lovecký paprikáš

    Divoká lovecká směs. Pokud máte chuť na masíčko, tento recept je přímo pro vás. Maso prokládané cibulí a zalité vínem vám určitě zachutná.

    2 h 40 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    1064 hlasujících
  • Papazjanija

    Vrstvy okořeněné zeleniny a hovězího masa zalité rajčatovým protlakem.

    2 h 40 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    1013 hlasujících
Nalezeno receptů: 22
|< << 12 >> >|

Píšeme jinde

  • Co je to sněžná slepota?

    Co je to sněžná slepota?

    Pojem sněžná slepota zná asi každý, kdo byl někdy v zimě na horách. Tento zdravotní problém způsobují zvýšené a velmi intenzivní účinky slunečního UV záření, díky kterým dochází k zánětu oční rohovky a spojivky. Provází jej slzení, bolest očí a hlavy, která trvá nejméně 6 až 8 hodin.

  • Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Zima je ideálním obdobím pro vznik plísní na pokožce a nehtech nohou. Vlhká uzavřená obuv, neprodyšné ponožky, veřejné sauny a koupaliště, kde trávíme volný čas, ale také koberec u sousedů, které jsme o Vánocích navštívili, mohou být příčinou vzniku mykotických chorob.




přidat nový recept