Nalezeno receptů: 22
|< << 12 >> >|
Zobrazení
  • Dýně po krnovsku

    Zapečená dýně s vařenými vejci. Podle osvědčeného receptu snadno připravíme skvělý pokrm z jednoho pekáče.

    35 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 7 lidí
    4,5
    356 hlasujících
  • Sugo

    Výborné a chutné jídlo z mletého masa a zeleniny. Kolik masa - tolik cibule - tolik mrkve, to je základ tohoto jídla.

    45 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,3
    44 hlasujících
  • Bělehradský řízek

    Bělehradský řízek

    Chutný pokrm z vepřového masa a spousty zeleniny.

    1 h 30 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vařili 2 lidé
    2,8
    13 hlasujících
  • Paprikáš s kysaným zelím

    Dušené zelí a vepřovým masem.

    45 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    1124 hlasujících
  • Zapékaná dýně z Krnova

    Jednoduchý recept na zapékanou dýni s bylinkami a smetanou.

    1 h 15 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    3,1
    211 hlasujících
  • Zapečená dýně z Krnova

    Zapečená dýně z Krnova

    Recept na zapečenou dýni s kari kořením ve stylu francouzských brambor.

    2 hod | hlavní chod | jugoslávská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    196 hlasujících
  • Divoká kachna po mostarsku

    Mostarská divočina.

    1 hod | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,8
    1188 hlasujících
  • Dušené telecí se zeleninou

    Jemné telecí masíčko vařené s brambory a ostatní zeleninou v páře.

    2 h 30 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    1187 hlasujících
  • Hovězí ve šťávě s šalvějí

    Hovězí masícko s rajčátky provoněné šalvějí.

    2 hod | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    1263 hlasujících
  • Kuřecí paprikáš po banátsku

    Banátský paprikáš s knedlíčky.

    45 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    972 hlasujících
  • Lovecký paprikáš

    Divoká lovecká směs. Pokud máte chuť na masíčko, tento recept je přímo pro vás. Maso prokládané cibulí a zalité vínem vám určitě zachutná.

    2 h 40 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    1064 hlasujících
  • Papazjanija

    Vrstvy okořeněné zeleniny a hovězího masa zalité rajčatovým protlakem.

    2 h 40 min | hlavní chod | jugoslávská kuchyně
    2,9
    1013 hlasujících
Nalezeno receptů: 22
|< << 12 >> >|

Píšeme jinde

  • Barevná typologie - jak zvýraznit své přednosti?

    Barevná typologie - jak zvýraznit své přednosti?

    Barevnou typologii využijeme při výběru oblečení, šperků, líčení či při volbě barvy vlasů, zatoužíme-li po změně. Vhodným výběrem doplňků můžeme potlačit své nedostatky a naopak zvýraznit přednosti.

  • Jak se bránit vysokým nákladům za léky?

    Jak se bránit vysokým nákladům za léky?

    Také se vám často stává, že vyjdete z lékárny s pár krabičkami léků, ale vaše peněženka je o poznání lehčí? Nesete si většinou jen běžné kapky do nosu nebo sirup proti kašli, ale přesto se nestačíte divit, kolik peněz v lékárně necháváte, a částky za stejné léky se vám zdají stále vyšší?




přidat nový recept