Nalezeno receptů: 1647
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Losos s bylinkovou omáčkou

    Losos s bylinkovou omáčkou

    Křehké maso z lososa s jemnou bylinkovou omáčkou Vás určitě nezklame.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 92 lidí
    4,7
    337 hlasujících
  • Pstruh s česnekem a bylinkovou krustou

    Pstruh s česnekem a bylinkovou krustou

    Pstruh s česnekem a bylinkovou krustou provoní kuchyň a zaručeně uspokojí i mlsné jazýčky.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 68 lidí
    4,6
    208 hlasujících
  • Pečený losos se smetanovým špenátem

    Pečený losos se smetanovým špenátem

    Pečeného lososa na másle podáváme se smetanovým listovým špenátem a opékanými brambory. Rychlý a snadný oběd nebo večeře.

    30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 50 lidí
    4,8
    155 hlasujících
  • Tuňák zapečený s rajčaty a sýrem

    Tuňák zapečený s rajčaty a sýrem

    Recept na tuňáka zapečeného se sýrem a rajčaty na bramborovém základu.

    35 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 38 lidí
    4,5
    93 hlasujících
  • Pangasius zapečený se sýrem

    Rychlá příprava a jednoduchý pokrm.

    30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 26 lidí
    4,5
    72 hlasujících
  • Pangasius zapečený po řecku

    Velmi dobrá úprava ryby pangasius.

    45 min | hlavní chod | řecká kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 22 lidí
    4,3
    74 hlasujících
  • Makrely pečené na cibuli

    Makrely pečené na cibuli

    V našem jídelníčku by neměly chybět ryby. Vyzkoušejte například makrelu, upečenou na cibulce.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 21 lidí
    4,7
    93 hlasujících
  • Losos s ořechy, medem a hořčicí

    Losos s ořechy, medem a hořčicí

    Výborná netradiční úprava lososa.

    30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 20 lidí
    4,9
    51 hlasujících
  • Štika na másle

    Jedna z nejznámějších a nejchutnějších úprav naší české dravé ryby.

    1 h 15 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 16 lidí
    4,5
    99 hlasujících
  • Pangasius na zelenině

    Pangasius na zelenině

    Jemně kořeněný pangasius podávaný s teplou zeleninou a rýží.

    35 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 16 lidí
    4,5
    47 hlasujících
  • Bramborové gnocchi s lososem

    Bramborové gnocchi s lososem

    Velice rychlá příprava pokrmu z bramborových noků s uzeným lososem, rukolou a smetanou.

    20 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 16 lidí
    4,6
    50 hlasujících
  • Losos na pórku

    Losos na pórku

    Losos s vůní česneku a zeleninovou přílohou. Recept hotový do 30 minut bez naložení ryby.

    30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 15 lidí
    4,2
    39 hlasujících
Nalezeno receptů: 1647
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Co je to sněžná slepota?

    Co je to sněžná slepota?

    Pojem sněžná slepota zná asi každý, kdo byl někdy v zimě na horách. Tento zdravotní problém způsobují zvýšené a velmi intenzivní účinky slunečního UV záření, díky kterým dochází k zánětu oční rohovky a spojivky. Provází jej slzení, bolest očí a hlavy, která trvá nejméně 6 až 8 hodin.

  • Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Zima je ideálním obdobím pro vznik plísní na pokožce a nehtech nohou. Vlhká uzavřená obuv, neprodyšné ponožky, veřejné sauny a koupaliště, kde trávíme volný čas, ale také koberec u sousedů, které jsme o Vánocích navštívili, mohou být příčinou vzniku mykotických chorob.




přidat nový recept