2,9 43×
příloha
Jednoduchý recept na velmi chutné domácí pečivo, které se kdysi nazývalo císařské žemle, jinak známé jako kaiserky.
Číst více 2 hod | příloha | rakouská kuchyně
4,0 4×
příloha
Recept na pečení domácího pšenično-žitného chleba z kvásku.
Číst více 2 h 40 min | příloha | česká kuchyně
4,3 11×
příloha
Recept na výbornou přílohu z brambor, mrkve a nastrouhaného sýra.
Číst více 35 min | příloha | česká kuchyně
3,9 7×
příloha
Nevíte, jak upravit řapíkatý celer? Zkuste tento velmi jednoduchý recept.
Číst více 30 min | příloha | francouzská kuchyně
4,6 11×
příloha
Recept na chuťově výborné kroketové válečky z vařených brambor dochucené sýrem a muškátovým oříškem.
Číst více 45 min | příloha | česká kuchyně
3,7 3×
příloha
Tip na výbornou přílohu, která se hodí snad ke všemu.
Číst více 30 min | příloha | česká kuchyně
4,6 48×
příloha
Recept na bramborové placky, které lze podávat jako přílohu nebo hlavní chod.
Číst více 1 h 15 min | příloha | česká kuchyně
4,3 6×
příloha
Recept na podušené kysané zelí s vůní slaniny.
Číst více 35 min | příloha | česká kuchyně
5,0 4×
příloha
Osvědčený recept na velice výborné houstičky. Není to nic těžkého je upéct.
Číst více 1 h 15 min | příloha | česká kuchyně
3,0 2×
příloha
Snadná a rychlá příloha k masu či opečenému vajíčku. Brambory podle tohoto receptu se dají jíst i samotné.
Číst více 35 min | příloha | česká kuchyně
2,4 29×
příloha
Recept na moje jednoduché, ale chutné nekynuté hrnkové žemlové knedle, které jsou výborné k různým omáčkám a masům na šťávě.
Číst více 30 min | příloha | ostatní kuchyně
3,0 2×
příloha
Tradiční recept na nadýchané houskové knedlíky s kostičkami rohlíku. Recept je vhodný pro kuchyňský robot Tefal Cuisine Companion.
Číst více 35 min | příloha | česká kuchyně
4,2 5×
příloha
Snadný a rychlý recept na salát se zvláštní kombinací chutí - zeleniny, žampionů a mozzarelly.
Číst více 30 min | příloha | česká kuchyně
2,6 28×
příloha
Jde o starý tradiční recept židovské kuchyně na velmi chutné macesové knedlíčky, které se dávají například do zlaté slepičí polévky. Maces je nekvašený židovský chléb, který si Židé pekli při exodu z Egypta.
Číst více 1 h 30 min | příloha | židovská kuchyně
5,0 2×
příloha
Recept na salát, který zastudena podáváme jako přílohu.
Číst více 25 min | příloha | česká kuchyně
3,3 7×
příloha
Jednoduchý recept na chutné křupavé bagety vhodné k různým předkrmům, pomazánkám a salátům. I návštěva si určitě pochutná.
Číst více 1 h 30 min | příloha | česká kuchyně
5,0 5×
příloha
Recept na vánoční bramborový salát v dietnější verzi, přesto je vynikající!
Číst více 1 hod | příloha | česká kuchyně
4,2 5×
příloha
Recept od profesionálního kuchaře, jak správně restovat zeleninu.
Číst více 10 min | příloha | česká kuchyně
2,8 22×
příloha
Recept na jednoduché knedlíky z brambor. Jsou velmi chutnou přílohou k pečené kachně, špenátu, zeleninovým omáčkám a k různým masům na šťávě.
Číst více 45 min | příloha | česká kuchyně
2,7 28×
příloha
Recept na sváteční nádivku z kachních jater, ze které můžete udělat knedlíčky do polévky, naplnit s ní kůže z kachního krku, anebo se tato nádivka jen upeče a podává jako výborná příloha či samostatně.
Číst více 1 h 30 min | příloha | maďarská kuchyně