reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

2. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Výborný nakládaný hermelín

Výborný nakládaný hermelín

Recept na výborný domácí nakládaný hermelín, který bude mít zaručeně úspěch.


  • 4,8

    71×

    4,8 71
  • 25 min

  • 11×

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 841 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 610 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Postup přípravy

V misce smícháme rozmačkaný česnek se solí, sladkou paprikou a chilli. Tři stroužky česneku ponecháme v celku na později. Hermelíny podélně rozkrojíme a z obou stran potřeme připravenou česnekovou čalamádou. Do každého hermelínu přidáme pár plátků na kolečka nakrájené cibule. Obě půlky hermelínu k sobě pevně přiložíme.

Na dno sklenice dáme trochu cibule (oba druhy) a na ni položíme první hermelín. Přidáme pár kuliček pepře, nového koření a na vrch další dávku cibule. S vrstvením takto pokračujeme až do konce. Podél hermelínů zasuneme chilli papričky, stroužky česneku a bobkové listy.

Po naplnění sklenice přelijeme hermelíny olejem. I ten vrchní hermelín musí být celý ponořený! Sklenici zavřeme a snažíme se zbavit případných vzduchových bublin (jemné údery na sklenici). Nakládaný hermelín necháme přes noc odpočívat při pokojové teplotě, ráno dáme do lednice a za 5 dní můžeme podávat.

Výborný nakládaný hermelín podáváme s chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Výborný nakládaný hermelín

    Celkový počet komentářů: 14
    • Vitek
      Vitek

      Komentář k receptu Výborný nakládaný hermelín

      Jaky prosim davate olej? Obycejny slunecnicovy?
      A jaky hermelin je pro nalozeni nejvhodnejsi? Napriklad obycejny Sedlcansky ci Kral syru ci Romadur? Hadam, ze je to asi jedno ze? :)

      Dekuji

      24.08.2017 22:38:12

    • ondrej
      ondrej

      Odporúčate to jesť po 5ich dňoch alebo aj neskor ?

      19.08.2017 19:49:20

    • RR
      RR

      Komentář k receptu Výborný nakládaný hermelín

      Rozhodně nedoporučuji nechávat hermelíny při pokojové teplotě. Za tři dny se zkazily :-( Recept zkusím znovu, ale dám je do ledničky! Rvalo mi srdce, když jsem musela vyhodit všech 10 naložených hermelínů...

      12.07.2017 21:51:10


    • Kajča - Trampolína
      Kajča - Trampolína

      Ráda bych se zeptala, jaký objem by měla mít sklenice.

      09.10.2015 17:27:38


    Nalezeno receptů: 14
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Výborný nakládaný hermelín

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.