Výborný houbový tatarák

30 min | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 159x
Vyzkoušejte recept na tatarák z pravých hříbků, který podáváme nejlépe na topinkách.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Půl kila čerstvých hříbků očistíme hadříkem a umeleme na masovém mlýnku nebo nasekáme na velmi jemné kousky. Hříbky podusíme do změknutí a odpaření tekutiny.

Mezitím si nakrájíme oloupanou cibuli na drobné kostičky, oloupaný česnek prolisujeme.

Podušené hříbky promícháme s cibulí a česnekem, přidáme mletou sladkou papriku, hořčici, kečup, sůl a sojovou omáčku podle chuti. Pro pikantnost můžeme ještě doplnit špetkou chilli nebo nadrobno nasekanou feferonkou.

Výborný houbový tatarák podáváme nejlépe na topinkách potřených česnekem.

Michy autor receptu:

Výborný houbový tatarák

Počet přidaných receptů: 3479

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Výborný houbový tatarák

Přidat příspěvek k receptu Výborný houbový tatarák
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept