reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Energetická hodnota

2010 kJ / 480,1 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Půl kila čerstvých hříbků očistíme hadříkem a umeleme na masovém mlýnku nebo nasekáme na velmi jemné kousky. Hříbky podusíme do změknutí a odpaření tekutiny.

Mezitím si nakrájíme oloupanou cibuli na drobné kostičky, oloupaný česnek prolisujeme.

Podušené hříbky promícháme s cibulí a česnekem, přidáme mletou sladkou papriku, hořčici, kečup, sůl a sojovou omáčku podle chuti. Pro pikantnost můžeme ještě doplnit špetkou chilli nebo nadrobno nasekanou feferonkou.

Výborný houbový tatarák podáváme nejlépe na topinkách potřených česnekem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×
K dispozici máme ještě 40 receptů na tatarák. Inspirujte se!

Zobrazit další recepty
Sdílet na Facebooku

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Výborný houbový tatarák

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.